Переможниця шоу "Голос країни-8" стала членом журі музичного конкурсу в Азербайджані

Переможниця шоу "Голос країни-8" стала членом журі музичного конкурсу в Азербайджані

Олена Луценко стала спеціальним гостем на конкурсі у Баку.

Переможниця вокального проекту "Голос країни-8" Олена Луценко, яка нещодавно поділилася враженнями від знімань першого кліпу, стала членом журі музичного конкурсу в Азербайджані.

Перший дитячий музичний конкурс української пісні минув 23 грудня в Баку. У конкурсі брали участь діти та молоді люди з Азербайджану трьох вікових категорій: 6-11 років, 12-14 років та 15-20 років.

Ініціатором і організатором конкурсу виступило посольство України в Азербайджані. Спеціальним гостем на конкурсі та в складі членів журі стала переможниця шоу "Голос країни" Олена Луценко.

Фото: Прес-служба співачки Олени Луценко

Перед початком конкурсу співачка представила публіці свою сольну програму і відеокліп на пісню "Над Україною", який нещодавно представила у студії "Сніданку з 1+1".

"Для мене велика честь бути присутньою на першому конкурсі української пісні в Азербайджані. Всі діти дуже талановиті і якби я не знала, що всі ці пісні співають діти з Азербайджану, я б не відрізнила їх від наших. Тому що вимова у них дуже правильна і чітка. Бути членом журі на такому конкурсі - одне задоволення і гордість. Я дуже вдячна за запрошення і можливість відчути весь колорит і повагу до української пісні в Азербайджані" - поділилася враженнями Олена Луценко.

Нагадаємо, Олена Луценко записала саундтрек "Очі на піску" до серіалу "Дві матері", який нещодавно транслювався на каналі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація