Перші емоції переможців нацвідбору на "Євробачення": тато крутіший за Monatik та відремонтуйте дороги

Перші емоції переможців нацвідбору на "Євробачення": тато крутіший за Monatik та відремонтуйте дороги

Фото: УНІАН

O.Torvald поділився враженням після перемоги.

Український рок-гурт O.Torvald після перемоги у нацвідборі "Євробачення-2017" дав свою першу прес-конференцію.

Так, під час спілкування із журналістами музиканти подякували усім за підтримку і зізналися, що навіть і не сподівалися на перемогу.

"Ми шоковані. Ми думали, що просто візьмемо участь, будемо десь на передостанньому місці. Ми не думали, що переможемо. Ми не дивилися виступи інших країн, ми тільки дивилися і аналізували, що відбувається у нас в країні, тому що нам було цікаво бути у фіналі в нашій країні", - поділилися емоціями хлопці.

А от фронтмен гурту Євген Галич подякував батькам, Джамалі, а також хлопцям, які перебувають у зоні АТО

"Я хочу подякувати батькам і сказати: "Ну що, отримуйте вашу перемогу на "Євробаченні". Я хочу подякувати хлопцям, які перебувають на сході України. Цю пісню ми присвячуємо і вам також. Всьому свій час. За те, що у нас можуть відбуватися такі конкурси, величезна подяка вам", - сказав Галич.

Окрім того, музикант передав привіт своїй трирічній доньці Єві і пожартував щодо мультиартиста Monatik

"Хочу сказати дякую своїй маленькій донечці. Її звуть Єва. Єво, тато кращий за Монатіка".

Фото: УНІАН

Також музикант зауважив, що зараз на їхній гурт виллється багато бруду

"Такі конкурси ніколи не відбуваються без бруду. Але я клянуся кожному з вас – ми жодного разу не збрехали за весь час на цьому конкурсі і за всю нашу творчість", - наголосив Євген.

Фронтмен O.Torvald поділився, що гурт планує записати українськомовну версію пісні.

Наостанок Євген Галич сказав:

"Якщо ви розчуєте. В ім'я рок-музики, в ім'я того, що ми перемогли у нацвідборі пісенного конкурсу "Євробачення" - зробіть ці грьобані дороги у нашій країні і дайте нам народних артистів", - сказав Галич.

Нагадаємо, що завдяки перемозі Джамали на "Євробаченні-2016" цьогоріч міжнародне пісенне змагання відбудеться в Україні.

Як концертний майданчик був обраний Міжнародний виставковий центр у Києві. Півфінали 62-го пісенного конкурсу відбудуться 9 і 11 травня. Фінал – 13 травня. За правилами "Євробачення", Україна як країна-господар автоматично потрапляє у фінал.

Повʼязані теми:

Наступна публікація