Перший український андрогін став повнолітнім і мріє підкорювати закордонні подіуми

Перший український андрогін став повнолітнім і мріє підкорювати закордонні подіуми

Андрогін перефарбувався у білявку

На людях рідний батько соромиться сина.

Хлопець, який назвав себе першим в Україні андрогіном, став повнолітнім. Степан Малетта родом із Ужгорода. На батьківщині у нього кидали камінням і зичили смерті. Нині він живе у столиці, збирається підкорити закордонні подіуми і обирає, кому дати інтерв'ю, а кому — ні, - йдеться в сюжеті ТСН-Особливе.

На своє 18-річчя Степан Малетта змінив образ. Новий стиль вважає бездоганним. Рік тому Степан був брюнетом. Учора він перетворився на білявку з пишними кучерями.

Також хлопець поділився сокровенним. Каже, що батьки від особливого сина не відмовляються. Але на людях батько його соромиться. Степан зізнається, що своєму батькові він не заздрить.

"Перший" андроген України став повнолітнім

"Перший" андроген України став повнолітнім

Степан каже, що бути таким, як він, дуже важко, а надто - у провінції. Важко знайти одяг, важко будувати кар'єру. А найскладніше — це пережити ставлення суспільства.

У столиці Степан позбувся і нерозуміння оточення, і проблем з пошуком жіночого одягу.

Перше, що зробить у свої 18 років — це закордонний паспорт. Для цього в нього вже навіть є довідка з військкомату. Щоправда, брала її мама, сам там був лише раз ще у школі.

Хлопець мріє про закордонні подіуми. Український модельний бізнес його лякає. Степан упевнений, що на нього чекає успіх за кордоном. Щоправда, для цього треба набрати кілька кілограмів. Степан хоче заробити грошей і мати багато дітей. Але через життєві принципи виховуватиме їх сам.

Степан радіє, що нарешті доросле життя починається.

Нагадаємо, що перший український андрогін заявив про себе у серпні 2012 року. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація