Підопічна MONATIK NiNO у мінісукні посвітила стрункими ніжками в новому кліпі

Підопічна MONATIK NiNO у мінісукні посвітила стрункими ніжками в новому кліпі

Артистка випустила трек "Полетели".

Підопічна MONATIK Corporation Nino Basilaya, яка нещодавно похизувалася фігурою на Мальдівах, випустила кліп на трек "Полетели".

Режисеркою відео виступила Таню Муіньо. У кар'єрі Nino почався новий творчий період. Розквітаючи в дебютній роботі "Словно цветы", прекрасна і ніжна Nino розкрилася як лірична особистість. В "Полетели" юна артистка знайомить нас із новими гранями свого характеру і показує колючки.

Всі ці творчі експерименти не менш ефектно підкреслюються мовою танцю у виконанні Nino Basilaya і численною масовкою закритої реп-рейв тусовки. Знімання відбувалися в знаменному для команди MONATIK Corporation місті – Одесі, та що примітно, в перший день нового року життя Nino. Робота чекала на свій ідеальний час, і ось він прийшов.

У цьому відео фани Nino побачать її в несподіваних та сміливих образах - "ядерна" хімічна завивка, дрібні "бублики" з волосся і отруйні неонові фарби в образах.

На декілька секунд в кліпі з'являються VIP-гості дискотеки. Ними стали друзі Nino за музичною корпорацією - MONATIK і Lida Lee. Креатор і продюсер артисток у співпраці з режисером відомі своєю любов'ю до сюжетних відсилань між роботами. В цьому відео поява Дмитра та Ліди уособлюють стерті межі між різними поколіннями музикантів.

MONATIK та Lida Lee

Нагадаємо, місяць тому інша артистка MONATIK Corporation Lida Lee у напівпрозорому вбранні станцювала танго у невагомості в новому кліпі. Ліда випустила відео на трек "Пойми".

Повʼязані теми:

Наступна публікація