Підопічна Потапа та донька зірки мотокросу: хто заспіває на "сліпих прослуховуваннях" "Голосу. Діти-4"

Підопічна Потапа та донька зірки мотокросу: хто заспіває на "сліпих прослуховуваннях" "Голосу. Діти-4"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Цієї неділі відбудеться останній етап "сліпих прослуховувань" на проекті.

Цієї неділі, 26 листопада, о 21:00  на телеканалі "1+1" відбудеться останній етап "сліпих прослуховувань" четвертого сезону дитячого вокального проекту "Голос. Діти", в рамках якого зіркові тренери проекту Наталя Могилевська, гурт "Время и Стекло" и MONATIK повністю сформують свої команди.

Недільного вечора на глядачів "Голосу.Діти-4" чекає багато несподіванок. Так, на головну сцену країни вийде донька чемпіона України з мотокросу Павла Калініна, 10-річна Ліза з Одеси. Цікаво, що брат дівчинки Микита - єдиний український мотогонщик, який виступає на чемпіонатах світу з мотоспорту. Ліза також мріє прославити свою сім’ю, але вже як вокалістка. Дівчинка виконає пісню Beyonce Listen, але чи зможе вона розвернути тренерські крісла, глядачі дізнаються вже скоро.

Ліза Калініна / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також на сцену вийде 13-річна Ніно Басилая з Києва, яка вже два сезони поспіль намагається потрапити до проекту "Голосу.Діти". Так, минулого сезону Ніно виступала на "сліпих прослуховуваннях", коли єдине місце залишилось у команді MONATIK, і співак, не натиснувши кнопку, дуже шкодував про це. Але дівчинка повернулась цього сезону з бажанням розвернути усі три тренерські крісла.

Ніно Басилая / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також на сцену "Голосу.Діти" вдруге прийде підопічна Потапа у другому сезоні проекту 12-річна Катерина Манузіна з Білої Церкви, яка запам’яталась глядачам яскравим виконанням пісні "Гармонь". Окрім того, глядачі побачать виступ маленької фанатки книжок 11-річної Софії Шкідченко з Києва, яка виконає популярну пісню The Fox норвезького дуету Ylvis.

Катерина Манузіна / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Цікаво, що Позитив подарує Наталі Могилевській роги головної героїні з фільму "Чаклунка", яку зіграла Анджеліна Джолі, Малефісенти.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Своєю чергою,  Наталя Могилевська припустить, що новий образ допоможе їй забрати усіх талановитих вокалістів до своєї команди. Окрім того, у процесі боротьби за останніх учасників "сліпих прослуховувань" співачка навіть задумає стрибнути з парашутом у разі, якщо маленькі вокалісти оберуть команду співачки. 

Нагадаємо, що у четвертому сезоні у команді кожного тренера є всього 12 місць. Так, після третього випуску "сліпих прослуховувань" у команді MONATIK залишилось – 4 місця, в команді гурту "Время и Стекло" - 2 , у Наталі Могилевської - 3.

Зазначимо, що наступним етапом "Голосу.Діти-4" стануть "вокальні бої", в рамках яких зіркові тренери сформують трійки зі своїх учасників. За результатами "боїв" у кожній команді залишиться лише 4 вокалісти, які у подальшому пройдуть у етап "нокаути".

Дивіться четвертий сезон "Голосу. Діти" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація