Pink розповіла, як пережила коронавірус з нападами астми та хворим сином на руках

Pink розповіла, як пережила коронавірус з нападами астми та хворим сином на руках

Фото: Associated Press

Артистка поділилася, що вела щоденник симптомів своїх та сина.

Співачка Pink вирішила більш детально розповісти фанатам про те, як перехворіла новим коронавірусом.

За словами виконавиці, вірус поводиться досить неочікувано. Щойно артистка думала, що все найгірше позаду, як знову з'являвся новий симптом. Разом з тим знаменитість наголосила, інформація про те, що від коронавірусу набагато гірше людям за 65, не є достовірною.

Pink зауважила, що її трирічному сину Джеймсону було дуже-дуже погано. І три тижні потому у хлопчика досі тримається температура. Співачка також поділилася, що останні три тижні вела щоденник з симптомами, які з'являлися у неї та сина.

Співачка Pinkз донькою та сином / Фото: instagram.com/pink

"Все, що ми чули спочатку: "Якщо ви молоді, то нічого страшного, це небезпечно для людей старше 65 років, а дітям нічого не загрожує". Але Джеймсону три роки, і він був дуже-дуже хворий, це було по-справжньому страшно. А мені вперше за 30 років довелося використовувати інгалятор, у мене були дуже сильні напади астми", - поділилася артистка.

Разом з тим вона розповіла, що у її чоловіка Кері Гарта і 8-річної доньки Віллоу нового коронавірусу не виявили.

Нагадаємо, що минулого тижня співачка Pink поділилася, що вона інфікувалася коронавірусом та вже встигла вилікуватися. Разом з тим артистка обурилася на державу за те, що вона не в змозі зробити тестування на COVID-19 більш доступним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація