Після невдалого перельоту принц Вільям та Кейт повернулися до столиці Пакістану

Після невдалого перельоту принц Вільям та Кейт повернулися до столиці Пакістану

Фото: Getty Images

Офіційний тур герцогів Кембриджських добігає кінця.

Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт, які вночі на літаку через сильний шторм не змогли приземлитися у Ісламабаді, вдень нарешті цілими та неушкодженими туди долетіли.

Для виходу дружина принца знову обрала вбрання в мусульманському стилі, вона з'явилася у білій туніці з чорною вишивкою на грудях, рукавах і подолі, білих брюках в тон і бежевих човниках.

Фото: Getty Images

У свій заключний день офіційного туру Пакістаном герцоги Кембриджські планували здійснити кілька офіційних візитів у столиці мусульманської країни, проте через нештатну ситуацію в небі і логістичні проблеми візит до Хайберського проходу був скасований.

Фото: Getty Images

А от до Військового кінологічного центр, де тренують собак, здатних виявити вибухівку, принц Вільям та Кейт прибули у гарному настрої.

Як виявилося порода, яка найлегше піддається такому навчанню - лабрадори, тому в рамках свого візиту герцоги поспілкувалися не тільки з військовими, а й з двома цуценятами на ім'я Сальто і Скай, яких зовсім нещодавно прийняли в загін чотириногих солдатів.

Фото: Getty Images

Для ігор з цуценятами Міддлтон обрала костюмі в чорно-білій гамі. Під чорним довгим піджаком Beulah London, на який Кейт накинула шовкову хустку, був білосніжний костюм, а в якості взуття герцогиня оборала чорні балетки Russell & Bromley.

Відомо також, що завершиться тур короліського подружжя заходом, який на даний момент засекречено з причин безпеки. А вже в найближчі години Кейт і Вільям покинуть Пакистан і повернутися до Великої Британії.

Нагадаємо, в рамках свого туру принц Вільям та Кейт зустрілися з жителями поселення біля підніжжя Гімалаїв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація