Після зречення титулу Меган у зручному одязі погуляла з сином парком у Ванкувері

Після зречення титулу Меган у зручному одязі погуляла з сином парком у Ванкувері

Фото: Getty Images

Маркл насолоджується новим життям у Канаді.

Дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка вже 10 днів як поїхала із Великої Британії до сина до Канади, вперше після зречення титулу потрапила до об'єктивів папараці.

38-річну Маркл заскочили під час прогулянки парком з восьмимісячним сином Арчі. Із знімків, які опубліковані у виданні Daily Mail, видно, що Меган насолоджувалася мальовничими пейзажами разом з малюком і почувалася максимально комфортно.

На природу Маркл вибралася в зручному одязі та шапці. Колишня акторка для прогулянки одягла легку чорну куртку, шапку, темні лосини і масивні черевики.

На знімках видно, що Маркл відмовилася від візочка і несла сина в рюкзаку-кенгуру, а також тримала на повідку двох улюблених псів. Слідом за Маркл йшли охоронці. 

Однак користувачі Мережі і тут вже встигли розкритикувати Меган. За словами юзерів, вона дуже неохайно несла сина, що він ледь не випав.

До слова до Канади вже прилетів і Гаррі, який раптово покинув Британію, щоб возз'єднатися з родиною.

Британський принц Гаррі прибув до Канади, де на нього чекають дружина та син

Британський принц Гаррі прибув до Канади, де на нього чекають дружина та син

Нагадаємо, рішення королівської родини про вихід із королівської родини та про переїзд до Канади, шокувало не тільки британців, але і рідних герцогині. Так, її зведена сестра Саманта Маркл зауважила, що це була ідея саме Меган, а не принцу Гаррі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація