Пісні народів світу та позитивна версія Гімну: у Києві минув благодійний концерт Могилевської

Пісні народів світу та позитивна версія Гімну: у Києві минув благодійний концерт Могилевської

Співачка розпочала всеукраїнський тур виступом у Ботанічному саду.

Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка днями випустила чуттєву версію Гімну України, дала благодійний концерт, яким розпочала свій всеукраїнський тур.

Народна артистка України виступила з новою музичною програмою "Покохала" в Національному Ботанічному саду ім. М. Гришко, гроші від якого пішли на реконструкцію території саду.

На відкритому майданчику Могилевська виконала свої найкращі україномовні пісні, а також презентувала новий хіт "Покохала", який обіцяє підірвати усі хіт-паради осені.

Також великим сюрпризом для прихильників творчості стало виконання пісень народів світу, які увійдуть до нової музично-етнічної програми, а в завершенні вечора Наталія виконала власну позитивну версію Гімну України і закликала усіх присутніх в залі підтримати петицію на зміни тексту.

"Дякую за Ваші Серця! Це був один з найпрекрасніших вечорів в моєму житті! Народилася нова програма, новий Гімн, нова "Покохала". Я щаслива ділитися цією творчістю і я щаслива зібрати гроші для реконструкції Ботсаду. До зустрічі, Україно! Житомир, Рівне, Луцьк, Ужгород, Ковель, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Трускавець, Хмельницький, Маріуполь, Покровськ, Краматорськ, Чернігів, Біла Церква. Дуже чекаю зустрічі з вами і хвилююся!", - проанонсувала свій всеукраїнський тур співачка.

Серед зіркових гостей концерту були помічені Ніна Матвієнко, письменниця Лада Лузіна, дизайнерка Ольга Навроцька, режисер-постановник Герман Ненов та багато інших.

Зауважимо, що в жовтні у співачки стартує осінній тур із Західної України, який продовжиться до 31 жовтня. Артистка запланувала відвідати понад 15 міст. 

Нагадаємо, у Мережі набирає популярність українськомовна версія відомого хіта Наталії Могилевської "А в Киеве осень".

Повʼязані теми:

Наступна публікація