Півфінал на "Танцях з зірками": судді станцюють разом із зірковими парами

Півфінал на "Танцях з зірками": судді станцюють разом із зірковими парами

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Вже у неділю стануть відомі імена суперфіналістів.

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікуваний півфінал "Танців з зірками", по закінченню якого стануть відомі імена суперфіналістів.

За кубок переможця наразі змагаються лише чотири пари, і конкуренція стає ще запеклішою.

Ведучим балкона, який буде зустрічати пари після виступів, стане відомий актор, тренер "Ліги сміху" та зірка серіалу "Папік", прем’єра якого відбудеться вже незабаром на "1+1" - Станіслав Боклан. А співачка Оля Полякова, яка брала участь у першому оновленому сезоні "Танців з зірками", порадує телеглядачів своєю новою піснею.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

У тринадцятому прямому ефірі кожна з пар продемонструє три номери: один танець з класичної бальної програми, другий - разом з одним із судів проекту, який і поставить хореографію і третій – "Танець за життя". Цього разу його виконуватимуть всі пари одночасно, ще до початку "Шоу результатів".

Цікаво, що загальний танець буде суцільною імпровізацією для учасників. 

Так, пара Володимира Остапчука і Ілони Гвоздьової танцюватиме запальний фристайл під популярний хіт Дженніфер Лопес Get right разом з найемоційнішим суддею проєкту - Франсіско Гомесом. Чи зможе Володимир, який залишився єдиним чоловіком серед зіркових учасників, пройти до суперфіналу, стане відомо вже зовсім скоро.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Найдраматичніша пара проєкту Ксенія Мішина та Женя Кот продемонструють ф’южн під незвичне аранжування музики Петра Чайковського з балету "Лускунчик" - Dance of the sugar plum fairy. Разом з парою на паркеті станцює чорний лебідь, прима-балерина Катерина Кухар, яка у одинадцятому ефірі прийняла виклик від Ксенії.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Катерино, пам’ятаєте танець, який я танцювала з Лізою Дружиніною? Мені хотілось подібний станцювати і з вами", - звернулась акторка до балерини та символічно подарувала Катерині мініатюрну ванну. Жіноче аргентинське танго Ксенії та Лізи в ефірі обміну партнерами викликало захват у глядачів та суддів. Тоді акторка опустила голову своєї партнерки у ванну з холодною водою.

Катерина не залишила пропозицію без відповіді.

"Я приймаю ваш виклик, та до зустрічі на паркеті у танці з суддями", - погодилася Кухар.

Олімпійська призерка Анна Різатдінова разом із своїм партнером Олександром Прохоровим та Владом Ямою покажуть танго, який для пари поставив суддя проєкту.

Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар вийдуть на паркет разом з легендарним балетмейстером Григорієм Чапкісом та виконають вальс.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

На ефірі "Повернення героїв" Вікторія під кінець свого виступу сіла на коліна Григорію Миколайовичу. Народний артист не розгубився і натякнув, що це був дуже вдалий маневр: "Після того, що відбулося, мені важко оцінювати".

Згідно з правилами проєкту, номер з суддями оцінюватиме лише три члени журі, які не задіяні у постановці.

Хто з зіркових учасників зможе пройти далі у суперфінал, телеглядачі дізнаються вже цієї неділі о 21:00.

Нагадаємо, проєкт транслюється безперервно, адже під час реклами телеглядачі мають змогу спостерігати за бекстейджем шоу на офіційних сторінках "Танців з зірками" та "1+1" у Facebook, де актор і зірка "Сніданку. Вихідний" Олександр Попов веде прямі ефіри.

Повʼязані теми:

Наступна публікація