Племінниця Ротару розповіла, чому батьки назвали її на честь відомої тітки

Племінниця Ротару розповіла, чому батьки назвали її на честь відомої тітки

Фото: Сніданок з 1+1

Артистка завітала у студію "Сніданку з 1+1".

Українська співачка Соня Кей (Sonya Kay), яка відмовилася працювати із Росією, свій новий кліп знімала 48 годин, йдеться у "Сніданку з 1+1".

До студії ранкового шоу зірка завітала в одному із образів із відео "Ти мій Всесвіт": із гульками на голові та фіолетовими губами.

Артистка зізнається: композиція була для неї експериментальною. Вона хвилюється, чи сприйме народ таку пісню.

Кліп Соні на "Зоряний саундтрек" набрав майже півтора мільйона переглядів, втім виконавиця стверджує, що на вулицях її не впізнають.

"Один раз тільки впізнавали. У мене, як-то кажуть: пісні знають, а як виглядаю – ні. Тому, привіт, це -я", - зазначила дівчина.

Співачка розповіла, що її назвали на честь знаменитої тітки – Софії Ротару.

"Подзвонила вона перша. Тато сказав, що хто перший зателефонує, на честь того і назвемо. Псевдонім Соня Кей (Sonya Kay) чому, тому що я раніше десять років вчилася у Великій Британії. І там я грала в хокей на траві. В цій команді були дві Софії – я і ще одна дівчинка. Моє прізвище розпочинається англійською з літери К. Тому як звучить літера, я і вирішила", - пояснила артистка

Соня Кей представила кліп на пісню "Ти мій Всесвіт"

Соня Кей представила кліп на пісню "Ти мій Всесвіт"

Руслан Сенічкін зізнався, постійно слухає у машині свою улюблену пісню Соню Кей під назвою "Знаю я твоя".

Нагадаємо, стильний кліп Соні Кей на пісню "Ти мій Всесвіт" активно набирає переглядів у Мережі. Серед іншого, зірка похизувалася довгими ногами у відео.

Повʼязані теми:

Наступна публікація