Племінниця Ротару Sonya Kay повідомила, чому не виступає під прізвищем тітки

Племінниця Ротару Sonya Kay повідомила, чому не виступає під прізвищем тітки

Племінниця Ротару Sonya Kay повідомила, чому не виступає під прізвищем тітки

Фото: Світське життя

Співачка зізналася, що не намагається бути другою Софією Ротару.

Українська співачка Sonya Kay, яка розповідала, чому її назвали на честь тітки Софії Ротару, повідомила, чому не виступає під зірковим прізвищем, йдеться у "Світському житті".

Цікаво, що молода виконавиця з пелюшок у шоу-бізнесі. Окрім того, що вона племінниця легендарної зірки, у неї мама співала у колективі "Черемош", в якому тато був керівником. Але Sonya Kay вирішила не виступати під прізвищем Ротару.

"Я не намагаюся бути другою Софією Ротару, тому що ми зовсім різні. Вона є еталоном для мене, вона дуже велика людина, яка зробила дуже великий внесок у музику. Я роблю зовсім інше, у мене інший саунд, у мене тропікал-хаус, діп-хаус і навіть образ інший", - зауважила виконавиця.

Sonya Kay: Я не намагаюся бути другою Софією Ротару

Sonya Kay: Я не намагаюся бути другою Софією Ротару

Артистка зізналася, що її трохи зачіпає те, що її сприймають, як племінницю Ротару, а не самостійну виконавицю.

"Я пишаюся тим, що я народилася в такій сім'ї, що в мене тітка Софія Ротару, але хочеться звичайно, щоб мене сприймали як особистість, як Sonya Kay", - повідомила співачка.

Варто зауважити, що навіть незважаючи на те, що Софія Ротару має великий музичний досвід, Sonya Kay перебуває з нею виключно у родинних стосунках і поради не просить.

"Насправді коли ми збираємось, у нас дуже велика родина, ми обговорюємо зовсім інші теми, тому що це буває дуже рідко. Є інші теми для розмов. Творчості ніколи не торкаємося і я ніколи поміч в неї не просила, а вона, своєю чергою, мені ніколи не допомагала. Я сама зі своєю командою. Дуже вдячна своїм батькам, тому що вони мене завжди підтримують", - зізналася артистка.

Sonya Kay 10 років прожила у Великій Британії, де здобувала освіту, але зрештою будувати кар'єру повернулася в Україну.

"Коли почалася війна у нас в Україні, я як зараз пам'ятаю, як тато позвонив мені. Я почала ревіти просто на вулиці. У мене була істерика. Я не змогла залишатися осторонь і вирішила повернутися в Україну і робити українську музику", - розповіла трендсеттер української музики.

Нагадаємо, нещодавно Sonya Kay випустила кліп, у якому постала полотном для художника-імпресіоніста та, за який її звинуватили у пропаганді насильства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація