Племінниця Ротару SONYA KAY зізналася, що у неї спільного з Бредом Піттом

Племінниця Ротару SONYA KAY зізналася, що у неї спільного з Бредом Піттом

Фото: Світське життя

Співачка поділилася своїми думками щодо появи нової співачки з родини Ротару.

Українська виконавиця, племінниця Софії Ротару SONYA KAY, яка нещодавно повідомила, чому не виступає під зірковим прізвищем, зізналась що має дещо спільне з Бредом Піттом, йдеться у "Світському житті".

Співачка повідомила, що має власну зірку у космосі.

"Мені подарували зірку на небі мої шанувальники. Для мене це просто сюрприз. Вона називається Sonya Kay, вона у сузір'ї Стрільця, тому що, я сама Стрілець. У цьому сузір'ї також є зірка Disney і Бреда Пітта", - розповіла зірка.

Sonya Kay розповіла, як їй подарували зірку на небі

Sonya Kay розповіла, як їй подарували зірку на небі

Також артистка поділилася своїми думками щодо появи нової співачки з родини Ротару, онуки Софії Михайлівни, Софії Євдокименко, яка нещодавно випустила дебютну пісню.

"Я до цього ставлюся абсолютно нормально, тому що людина має займатися тим, що вона любить. Це її бажання і я буду завжди її підтримувати, якщо вона цього захоче", - зізналася виконавиця.

Однак на квартет артисток із родини Ротару - Sonya Kay, Соні, Ауріки Ротару і Софії Михайлівни, за словами молодої виконавиці,  чекати не варто.

Фото: Світське життя

"Ми не об'єднуємося, бо в нас у кожного різна музика, різний напрямок. У нас одна кров, але ми - різні люди", - зауважила дівчина.

Племінниця Ротару також прокоментувала новину про те, що кілька місяців тому, що Софія Михайлівна занедужала.

"Мої батьки і я були завжди на зв'язку з нею, постійно питали, як у неї справи, як вона почувається, тому Слава Богу з нею все добре і вона буде жити довго і буде здоровою. Я бажаю усім, щоб ніхто ніколи не хворів", - зазначила артистка.

Нагадаємо, навесні одразу після прем'єри нового кліпу SONYA KAY звинуватили у пропаганді сексуального насильства і заблокували відео.

Повʼязані теми:

Наступна публікація