Побитого танцівника з балету Дорофєєвої зацькували за виступи в Росії

Побитого танцівника з балету Дорофєєвої зацькували за виступи в Росії

Побитого танцівника з балету Дорофєєвої зацькували за виступи в Росії

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Хлопець брав участь у тамтешніх талант-шоу.

Побитого танцівника з балету Наді Дорофєєвої Євгена Гончаренка, який досі перебуває в комі, зацькували за виступи у Росії.

Про це розповіла мама Євгена Ірина. У своєму Facebook жінка запостила знімок з коментарями хейтерів, які пригадали хлопцю його виступи на ворожій території. Зокрема, свого часу танцівник брав участь у тамтешньому талант-шоу та багатьох інших російських проєктах.

"Їздив на Росію, ніжками дригав? Попкою виляв? То якого х*ра його тут лікують? Позбавити громадянства і на Росію!" – пишуть хейтери. Як зазначила пані Ірина, таких гнівних коментарів у бік її сина летить чимало.

Фото: facebook.com/irina.goncharenko.3557

Хтось з акаунту Євгена під цим постом зазначив, що "це вони зараз так кажуть, а потім коли це торкнеться їхніх дітей, вони одразу замовкнуть".

На захист хлопця стали й інші юзери:

  • Навіть не віриться, що такі люди ще існують в світі! Як таке можна писати?
  • Одразу в блок! Без роздумів

Нагадаємо, під час конфлікту між 28-річним працівником УДО та 22-річним учасником шоу-балету Наді Дорофєєвої Євгена, який заступився за дівчину, підозрюваний завдав потерпілому удар кулаком в голову, від якого останній впав на землю. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 КК України, тобто завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

28-річного працівника УДО, який вчинив напад на учасника балету Дорофєєвої у Києві, заарештували. Євгена Безпалого взято під варту строком на 60 діб. Також нападника звільнили з роботи.

Тим часом родина танцівника збирає кошти на його порятунок. Євген перебуває у реанімації без права відвідування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація