Поцілунок Гослінга та плутанина з переможцями. Найкумедніші моменти премії "Оскар"

Поцілунок Гослінга та плутанина з переможцями. Найкумедніші моменти премії "Оскар"

Райан Гослінг поцілував незаймоку / Фото: Reuters

Вручення премії стало головною подією дня. 

Цьогорічна премія "Оскар" надовго запам'ятається кумедними моментами та плутаниною довкола оголошення  лауреата головного номінації – "найкращий фільм".

Найбільше користувачі соціальних мереж обговорюють два моменти церемонії -  плутанину із конвертами з найкращим фільмом 2016 року та поцілунок Райана Гослінга із туристкою, яка потрапила на церемонію випадково.

Акторка Фей Данауей оголосила, що головна нагорода Кіноакадемії дістається фільму "Ла-Ла Ленд", головному тріумфатору церемонії.

Утім, потім стало відомо, що це  - помилка, а статуетку отримує драма "Місячне сяйво".

Актор Уоррен Бітті показав на камери картку із назвою фільма-переможця. Користувачі соцмереж, натомість влаштували флешмоб із ним і почали писати назви фільмів, мультфільмів та іншого, що, на їхню думку могло бути у переможній картці.

"Шрек-2"

Фото: twitter.com

"Бетмен проти Супермена"

Фото: twitter.com

"Історія Попелюшки"

Фото: twitter.com

Брітні Спірз, після всього

Фото: twitter.com

Президент - Гілларі Клінтон

Фото: twitter.com

Запам'ятався у церемонії і момент із звичайними туристами, яких під виглядом звичайної екскурсії запросив на кінопремію ведучий Джиммі Кіммел. Везунчики почали фотографуватися із зірками та робити селфі, шаленіючи від щастя, однак найбільше пощастило одній жінці – до неї підійшов актор Райан Гослінг, поцілував у щічку та щось прошепотів на вухо. Що саме – намагалися вгадати юзери. 

"Я голосував за Трампа".

Фото: twitter.com

"Я би проголосував за Обаму на третій термін"

Фото: twitter.com

"Собака помирає наприкінці фільму "Марлі і я"

Фото: twitter.com

"Джа-Джа - найкращий герой "Зоряних воєн"

Фото: twitter.com

Нагадаємо, 89-та церемонія "Оскар" не стала настільки тріумфальною для команди стрічки "Ла-Ла Ленд", як очікувалося: фільм отримав не 14, а шість статуеток. Втім, все одно, нашумілий мюзикл став цьогорічним рекордсменом за кількістю нагород, хоча наприкінці на його команду чекав несподіваний конфуз. 

Найкращий фільм - "Місячне сяйво", найкраща чоловіча роль - Кейсі Аффлек ("Манчестер біля моря"), найкраща жіноча роль: Емма Стоун ("Ла-Ла Ленд"). Повний список лауреатів кінопремії дивіться за посиланням

Повʼязані теми:

Наступна публікація