Подробиці пограбування Кардашян: зірка із заклеєним скотчем ротом злякалася, що її зґвалтують

Подробиці пограбування Кардашян: зірка  із заклеєним скотчем ротом злякалася, що її зґвалтують

Інсайдер розповів, що пережила Кім.

Джерело, близьке до зірки реаліті-шоу Кім Кардашян, розповіло, що світська левиця пережила під час пограбування у Парижі.

За словами інсайдера, грабіжники вдерлися до апартаментів Кім о третій годині ночі. Кардашян була у своєму ліжку на другому поверсі номера, коли до неї увірвалися двоє чоловіків, один з яких був у масці, а інший - в поліцейському кашкеті, пише TMZ.

Кім схопилася з ліжка і хотіла зателефонувати особистому охоронцеві, однак грабіжники вирвали у неї телефон. Вони одягли на Кардашян пластикові наручники, зв'язали її скотчем і схопили за щиколотки.

Налякана реаліті-зірка подумала, що її збираються зґвалтувати. Однак злочинці віднесли її у ванну. Грабіжники не розмовляли англійською, а Кім – французькою. Світська левиця благала не чіпати її, оскільки у неї є діти і запропонувала забрати усі гроші. Аби не заважала, нападники заклеїли Кім рот скотчем.

Свідком інциденту стала подруга Кардашян Сімона, яка ночувала на першому поверсі апартаментів Кім. Жінка закрилася у ванні і зателефонувала охоронцю Кім.

Бодігард з'явився через дві хвилини після відходу грабіжників. Весь інцидент, як зазначається, тривав близько шести хвилин.

Нагадаємо, у понеділок 3 жовтня, невідомі вдерлися до номера Кім Кардашян у Парижі і пограбували її.

Повʼязані теми:

Наступна публікація