Подруга Дженніфер Еністон висміяла Джолі та назвала її "чортовою сновидою"

Подруга Дженніфер Еністон висміяла Джолі та назвала її "чортовою сновидою"

Подруга Дженніфер Еністон висміяла Джолі та назвала її "чортовою сновидою"

Челсі Хендлер обговорила розлучення Бранджеліни у своєму шоу.

Найкраща подруга Дженніфер Еністон, комедійна акторка та ведуча Челсі Хендлер у притаманній їй гумористичній манері прокоментувала розлучення Бреда Пітта та Анджеліни Джолі.

Напередодні в комедійному шоу каналу Netflix Хендлер із розумінням поставилася до Пітта, якого Джолі звинуватила у вживанні алкоголю та наркотиків. А от Енджі охарактеризувала не найкращими словами, пише DailyMail.

Челсі назвала Анджеліну "чортовою сновидою" (f***ing lunatic)

"Подейкують, що Бред став занадто багато пити і курити занадто багато марихуани. Я дивуюся, чому він вдався до самолікування? Може, тому, що йому слід було останні 12 років провести на озері Комо в компанії Джорджа Клуні і Метта Деймона замість того, щоб стирчати в будинку з 85 дітьми, які говорять 15-ма різними мовами. Ах так, це тому, що він одружений із чортовою сновидою", - сказала Хендлер.

Також ведуча додала, що давно сказала, що не вийде заміж поки Анджеліна і Бред не розлучаться. Тепер же, заявила Челсі, вона дуже готова.

Нагадаємо, юрист Анджеліни Джолі підтвердив, що акторка подала на розлучення із Бредом Піттом. Повідомлялося, що актриса подала документи в понеділок з посиланням на непримиренні розбіжності, що і стали причинами розриву пари.

Повʼязані теми:

Наступна публікація