Подруги сім'ї Ані Лорак розповіли про постійні зради її чоловіка

Подруги сім'ї Ані Лорак розповіли про постійні зради її чоловіка

Подруги сім'ї Ані Лорак розповіли про постійні зради її чоловіка

Фото: instagram.com/anilorak

Дівчата запевняють, що зради почалися майже одразу після весілля пари

Поки всі ЗМІ описують романи турецького чоловіка Ані Лорак, після відео, на якому Мурат Налчаджиоглу обіймається з ймовірною коханкою, а сама співачка ситуацію не коментує, її близьке оточення не може втриматись, щоб не викрити скандальних походеньок Мурата.

Одна з подруг співачки запевнила, що ще під час вагітності Кароліни її благовірний крутив романи з іншими жінками.

«Ані Лорак зі своїм турецьким чоловіком давно живуть у фіктивному шлюбі. Він їй зраджував, скотина, завжди! Знімав квартиру в Києві і тягав туди шл**ндр, поки вона Сонечку носила в животі. Всі це знають у нас, в Україні. Раніше він хоч соромився, а тепер зраджує відкрито» - розповідає приятелька пари Амелія Поганіч, повідомляє видання "KP.RU"

«Все життя Мурат поводився щодо дружини жахливо. Він ще сто років тому мав коханок. Двох дівчат я особисто знала. В одної роман з ним був сім років тому, в іншої - чотири роки тому", - стверджує ще одна світська діва Світлана Коба.    

Наразі Ані Лорак вирушила з дочкою Софією в Ізраїль. Артистка опублікувала фото з Єрусалима на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, днями у Мережі з’явилося відео, на якому чоловік Ані Лорак Мурат обіймає та гладить незнайому брюнетку. Після емоційної вечері у ресторані Мурата, той залишив заклад разом з дівчиною і поїхав у невідомому напрямку. Як пишуть різні видання ймовірною коханкою Мурата є киянка на ім’я Яна Бєляєва. Дівчина торгує одягом у Instagram і є завсідником закладу Налчаджиоглу. Яна також є серед друзів Мурата у Facebook.

Ані Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу 2009 року. У подружжя є 7-річна донька Софія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація