Подружжя Мірзоян-Матвієнко випустили романтичний фільм про свої стосунки

Подружжя Мірзоян-Матвієнко випустили романтичний фільм про свої стосунки

Співаки представили музичну стрічку.

До Дня всіх закоханих Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян випустили музичний фільм "Арсен і Тоня. Музична love-story".

Знімання відбувалися на просторах Фрисландії – провінції Нідерландів. Представлена робота – це 40 хвилинний мюзикл з монологами про кохання. Просто неба, на вулицях міста Леуварден та інших мальовничих місцях провінції Тоня та Арсен заспівали з десяток своїх пісень.

Відповідаючи на запитання "Чому Фрисландія?", Арсен розповів, що його друг Юрій Тира запросив прогулятися на кораблі каналами землі фрисів:

"Він розповідав, що цей регіон  – немов величезна антикварна крамниця, де приховані історичні скарби всієї країни. Ці слова навіяли спогади про минуле і мені спонтанно прийшла ідея саме в цьому місці відзняти романтичний фільм про наші стосунки з Тонею".

"Місцевість обрала нас, – доповнила Тоня Матвієнко. – Вже спланувавши знімання і прибувши до країни, ми випадково довідуємося, що регіон називають "місцевістю, де живе кохання".

Зі слів Арсена, попри розписаний заздалегідь маршрут, отримати дозвіл на офіційні знімання у місті так і не встигли. Тому довелося грати та співати без дозволу, на власний ризик.

"Навіть поліція приїздила. Тихенько пройшлися будинками навколо площі та перепитала, чи не заважаємо місцевим. "Та хлопці класно грають!", – відповіли мешканці, і поліція поїхала так само тихенько. Вельми дружелюбне місто", – поділився спогадами Арсен.

Під час подорожі виникло безліч непередбачуваних ситуацій. Так, протягом знімань зіпсувалася погода: дощі зі снігом, вітром зносило квадрокоптер. Знімальній групі та музикантам не раз доводилося перечікувати негоду під мостами каналів.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Тоня Матвієнко випустила ліричний трек-спогад про зародження стосунків з Мірзояном.

Повʼязані теми:

Наступна публікація