"Поки не буду радіти": Джамала розповіла, як чоловік відреагував на її другу вагітність

"Поки не буду радіти": Джамала розповіла, як чоловік відреагував на її другу вагітність

"Поки не буду радіти": Джамала розповіла, як чоловік відреагував на її другу вагітність

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Коханий зірки хотів пересвідчитися у лікарів, що дійсно знову стане батьком.

Українська співачка Джамала, яка днями повідомила про свою другу вагітність, поділилася, як новину сприйняв її чоловік Бекір Сулейманов.

У коментарі ведучій Соломії Вітвіцькій для її Telegram-каналу "Особливе з Соломією" майбутня зіркова матуся розповіла, що коханий не хотів радіти цій новині завчасно.

"Я зробила тест, потім сказала Бекіру. А він сказав: "Ні, ще не буду радіти, треба піти до лікаря, щоб він підтвердив. Потім я буду радіти", - поділилася Джамала.

Джамала з чоловіком та сином / Фото: instagram.com/jamalajaaa

Окрім того виконавиця пригадала, як запідозрила про другу вагітність.

"Я пам'ятаю, що запідозрила ще на зніманнях кліпу "Жалі", що я щось дуже втомлююсь. Хоча ми знімали дві доби, і це б нормально було. Але я сіла на дієту і це мені не вистачало їжі, щось паморочилося у голові і я собі подумала: "Занадто швидко щось втомилася", - поділилася артистка.

Разом з тим, за словами співачки, вона не стала готувати коханому сюрприз, класти тест до коробочки, аби зустрічати Бекіра зі стрічками. Зірка просто показала чоловіку тест з двома смужками. "Він дуже радів. Сказати, що його очі світилися, – нічого не сказати", - розповіла про реакцію коханого Джамала.

Виконавиця разом з чоловіком над ім'ям для малюка поки розмірковують, проте ані стать дитини, ані термін, коли вона з'явиться на світ, не розсекречують.

Нагадаємо, що 26 квітня 2017-го року Джамала вийшла заміж за Бекіра Сулейманова. Наприкінці листопада 2017-го артистка підтвердила свою першу вагітність. А 27 березня 2018 року виконавиця народила сина, якого назвала Еміром-Рахманом Сеїт-Бекіром ог'ли Сулеймановим.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація