Поліція відкрила вже третє провадження у справі сексуальних домагань Вайнштейна

Поліція відкрила вже третє провадження у справі сексуальних домагань Вайнштейна

Фото: Getty Images

Приводом до розслідування стала чергова заява про зґвалтування продюсером.

Секс-скандал із відомим кінопродюсером Гарві Вайнштейном залишається однією із найбільш обговорюваних тем шоу-бізнесу.

Нині вже поліція Лос-Анджелеса взялася за справу: правоохоронці розпочали розслідувати звинувачення в сексуальних домаганнях Вайнштейна, йдеться у сюжеті ТСН.

До слова, подібні провадження вже відкрили у Нью-Йорку та Лондоні. Тепер - перше розслідування розпочали в Каліфорнії.

Каліфорнійська справа стосується випадку 2013-го року. Відомо, що під час розслідування поліція спілкувалася з італійською моделлю й акторкою, імені якої не називають. Це - вже шосте звинувачення продюсера у зґвалтуванні.

За словами жінки, у 2013-му в одному з готелів Лос-Анджелеса Вайнштейн без запрошення вдерся до її номеру та вчинив сексуальне насильство.

Іще одна італійка зі списку Вайнштейна, режисер Азія Ардженто, розповіла, як діяв продюсер. Його жінка назвала найбільшим серійним злодієм в історії

"Коли ми залишилися самі - він не нападав на мене одразу. Ми побалакали, він розпитував про життя, здавався давнім другом. А потім пішов до ванної кімнати, і повернувся звідти в халаті, із кремом, і попросив зробити йому масаж. Що ви будете робити, коли чоловік, утричі вищий і вчетверо ширший за тебе просить про масаж? Моя мама вчила бити ногою в пах і тікати. Але тоді я скаменіла", - згадує вона.

Квентін Тарантіно зізнався, що знав про сексуальні домагання Гарві Вайнштейна

Квентін Тарантіно зізнався, що знав про сексуальні домагання Гарві Вайнштейна

При цьому, Ардженто зазначила, чому жінки мовчали про діяння продюсера.

"Є щось у жінках, що змушує нас почуватися винними через свою вроду, через сукню з декольте, через надто коротку спідницю, через те, що ми якимось чином пробуджуємо звірів у цих чоловіках. Я не можу більше цього терпіти", - зізналася вона.

При цьому, мовчали не лише ймовірні жертви дій чоловіка.

Режисер Квентін Тарантіно, який зняв із Вайнштейном і "Кримінальне чтиво", і "Мерзенну вісімку" тепер стверджує: шкодує, що затуляв очі на ці історії.

Сам Вайнштейн, який через скандал втратив і компанію, і родину, наполягає - його поведінка і справді була неприйнятною. Але до інтимної близькості, підкреслює, він ніколи нікого не силував.

Нагадаємо, усе про секс-скандал із Гарві Вайнштейном читайте у матеріалі ТСН.ua.

Кореспондент ТСН Костянтин Коробов

Повʼязані теми:

Наступна публікація