Поліна Гагаріна цінить Меладзе за "делікатну критику, яка не ображає її гідність"

Поліна Гагаріна цінить Меладзе за "делікатну критику, яка не ображає її гідність"

Гагаріна відмовляється відверто коментувати особисте життя / Фото: gagarina.com

В оточенні селебрітіс стверджують, що Костя Меладзе пішов від дружини до Поліни Гагаріної.

26-річну співачку Поліну Гагаріну, продюсером якої являється Костянтин Меладзе, підозрюють у тому, що саме вона забрала Костю з родини.

Сама ж співачка в інтерв'ю "Комсомольской правде" відмовилася коментувати своє особисте життя, проте дещо розповіла.

"Я ціную Костянтина за адекватний і дуже тверезий погляд з боку, який дозволяє мені розібратися насамперед у самій собі. І якщо він вказує на якісь мої помилки, то робить це делікатно, не ображаючи мої принципи і гідність. А що він цінує в мені? Сподіваюся, що мою працездатність і артистичні можливості", - поділилася Гагаріна.

Також співачка двозначно розповіла про те, що декілька років тому зрозуміла, що может творити пісні не лише перебуваючи у переживаннях

"Раніше я думала, що можу писати пісні, тільки коли перебуваю в депресії або в легкій меланхолії. Але два роки тому я зрозуміла, що можу писати пісні і коли щаслива. Дуже щаслива! Відчула, що можу черпати натхнення не тільки в шипах і сльозах, а й, образно кажучи, в променях сонця та розкритих квіточках", - розговорилася Поліна.

Нагадаємо, скандальний журналіст Отар Кушанашвілі впевнений, що 50-річний Меладзе пішов з сім'ї до 26-річної Поліни Гагаріної. За словами шоумена, цей зв'язок між композитором і співачкою триває вже давно.

Повʼязані теми:

Наступна публікація