Полякова, Камалія та Квінта привітали Зеленського з перемогою на виборах

Полякова, Камалія та Квінта привітали Зеленського з перемогою на виборах

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Знаменитості запостили привітання у соцмережах.

Зірки, як і більшість українців, активно спостерігали та не лишалися осторонь другого туру президентських виборів.

Згідно з даними Національного екзит-полу та екзит-полу ТСН, перемогу здобув Володимир Зеленський. Знаменитості вже встигли привітати шоумена з перемогою на своїх сторінках у соцмережах.

Оля Полякова

"Починається нова ера! Вітаю, Володимире Зеленський! І якщо що, я не вище, я довше. До речі, на цьому фото я пропонувала потренуватися, як я буду вести "Лігу сміху", коли переможе Володимир!"

Камалія

"Ласкаво просимо Володимире Зеленський - наш новий президент. Дякую Порошенку за чесні вибори. Ми всі за процвітання України"

Світлана Вольнова

"Безумовно, дива не буде, і чарівної палички у Зеленського немає. Тому спокушатися не варто, але надія є. Давайте домовимося, що завжди будемо підтримувати один одного і вірити в краще, без ненависті один до одного, поважаючи вибір кожного з нас"

Руслан Квінта

"Україна! Вибори! Володимир Зеленський"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Україна !!! Вибори !!! Володимир Зеленський

Публикация от Ruslan Kvinta (@ruslankvinta)

Олена Кравець

"Я вітаю тебе, мій друже Володимире Зеленський! Ура! В добру путь і з Богом! І можна я не буду тебе перейменовувати в телефоні?"

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. Згідно з даними Національного екзит-полу та екзит-полу ТСН, перемогу здобув Володимир Зеленський. Він отримав майже 75%, тоді як чинний президент Петро Порошенко - близько 25%.

Порошенко на власній прес-конференції визнав свою поразку та наголосив, що не йде з політики. Через деякий час він зателефонував Зеленському, привітав його з перемогою та запропонував свою допомогу.

Водночас, сам Зеленський вже встиг дати першу прес-конференцію після оприлюднення даних екзит-полів, на якій розповів про перші кадрові рішення, а також про перестановки серед учасників перемовин у Мінську.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація