Полякова у панчохах показала, як грала в першій українській секс-комедії "Свінгери"

Полякова у панчохах показала, як грала в першій українській секс-комедії "Свінгери"

Фото: Світське життя

Зірка постала в кіно в ролі світської левиці Ілони.

Співачка Оля Полякова лише днями розсекретила свою участь у першій українській секс-комедії "Свінгери".

У стрічці Супербілявка зіграла роль світської левиці Ілони, яка мріє стати дизайнеркою піжам. На ній стандартний набір київської світської левиці: від сумки "Шанель" до "лабутенів". Для повного щастя не вистачає лише обручки Tiffany, адже її головне завдання – одружити на собі столичного багатія Ігоря, з яким у неї стосунки.

Фото: Світське життя

"Я зіграла ну майже себе, - каже Оля Полякова. - Гламурна білявка, яка на початку кар’єри також витрачала грошенятки свого чоловіка".

Фото: Світське життя

Знімання у комедії "Свінгери" стали справжнім викликом для артистки, адже сценарій передбачав не тільки комічні діалоги, а й відверті сцени з партнерами.

"Окрім свого чоловіка, я ні з ким не цілувалася тринадцять років!  - зізналася Оля. - І можу сказати, що саме пристрасний поцілунок в кадрі був для мене найбільш нервозним моментом. Замість того, щоб цим насолоджуватися (я не знаю, можна ж цим насолоджуватися на зніманнях?), я думала: "Боже, мене вб’є мій чоловік і не пустить додому!". Але я так давно хотіла стати акторкою, що підійшла до цих знімань дуже відповідально і з усім упоралась".

Фото: Світське життя

Фото: Світське життя

Разом з Поляковою в комедії знявся зірковий акторський склад: український секс-символ Дар’я Астаф’єва, народний артист України Олексій Вертинський, зірки театру та популярних телесеріалів Анна Саліванчук,  В’ячеслав Довженко та Михайло Кукуюк.

"Свінгери" – це комедія про стосунки, пристрасть та непорозуміння. Що робити, коли у шлюбі за 10 років згасла пристрасть? Або як примусити таки свого коханця зробити пропозицію руки і серця? Одного вечора 2 київські пари вирішили влаштувати собі парк емоційних атракціонів і помінялися партнерами...

Українську секс-комедію “Свінгери” можна буде побачити в кінотеатрах від 1 січня 2018 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація