"Попа как у Ким" та відвертий хейт Потапа: Настя Каменських випустила провокаційний кліп

"Попа как у Ким" та відвертий хейт Потапа: Настя Каменських випустила провокаційний кліп

У кліпі співачки засвітились інші зірки.

Українська співачка Настя Каменських (NK), яка нещодавно показала як провела час з Потапом у Лас-Вегасі, зробила подарунок до Дня свіх закоханих своїм шанувальникам.

Зірка на своєму офіційному YouTube-каналі представила довгоочікуваний кліп на пісню "Попа как у Ким".

Фото: YouTube

У відео співачка постає у спокусливих образах чорної та білої кольорової гами. Але у будь-якому вбранні вона охоче демонструє свої сідниці. Родзинкою кліпу стала корова, яку Настя доїть у досить відвертому вбранні. 

Фото: YouTube

Також у кліпі є ціла низка зіркових героїв - Потап, DJ Нана, ZBSband, а також популярні блогери і народні улюбленці з "Чоткий паца".

Фото: YouTube

Цікаво, що Потап і хлопці з ZBSband зобразили збірний образ типових коментаторів в соціальних мережах з їхніми реакціями від розгубленості до відвертого хейту.

У описі до пісні йдеться про те, що вона про ідолів сучасності, жінок-трендсетерів, які диктують моду і захоплюють мільйони.

Фото: YouTube

"Сучасні дівчата наслідують їхній приклад і прагнуть перейняти яскраві особливості кожної, але в гонитві за красою і дупою як у Кім важливо пам'ятати, що ту ж Кім або Бейонсе роблять особливими не тільки ноги і форми, але, в першу чергу, любов до себе. А тренди - така непостійна річ, тому потрібно дивитися на них з іронією", - прокоментувала пісню співачка.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських у приспущених штанях вчергове похизувалася пружніми сідницями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація