Порошенко побажав Джамалі удачі у фіналі "Євробачення 2016"

Порошенко побажав Джамалі удачі у фіналі "Євробачення 2016"

Фото: Getty Images

Президент України підтримує співачку.

Президент України Петро Порошенко "тримає кулаки" за представницю України на цьогорічному "Євробаченні" - Джамалу.

"Вболіваємо, хвилюємось, тримаємо кулаки. Джамало, ми з тобою. Для нас – ти вже переможниця!" - такий допис зявився на офіційній сторінці голови держави у соцмережі.

У коментарях до публікації юзери приєднуються до побажань Президента.

Нагадаємо, Джамала отримала вже дві нагороди на цьогорічному "Євробаченні"

Українська співачка Джамала, яка представляє Україну на Євробаченні 2016, згідно з останніми ставками букмекерів, маєвеликі шанси на перемогу в конкурсі.

Проте, найбільше шансів на перемогу, як вважають букмекери, у представника Росії Сергія Лазарєва. Також в п'ятірці фаворитів Амір Хаддад із Франції, Франс зі Швеції та Демі Ім з Австралії.

У другому півфіналі, який відбувся 12 травня, Джамала виступала під номером 14 із піснею "1944". В ній вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття. А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Повʼязані теми:

Наступна публікація