Посольство Росії в Австралії з жовчю накинулося на фільм "Донбас". І зробило йому блискучу рекламу

Посольство Росії в Австралії з жовчю накинулося на фільм "Донбас". І зробило йому блискучу рекламу

Користувачі соцмереж пишуть, що тепер обов'язково подивляться фільм.

Посольство Росії в Австралії вирішило висловитися з приводу фільму Сергія Лозниці "Донбас", який 18 жовтня вийшов на екрани австралійських кінотеатрів.

Дипломати зазначили, що фільм "заздалегідь удостоївся захоплених відгуків в австралійській пресі", але вони з цим не згодні.

У посольстві РФ заявляють, що "Донбас" викликає у них відразу "своїм демонстративним, нахабно виставленим на показ відверто расистським русофобським зарядом у гірших нацистських традиціях".

Комментарий Посольства России в Австралии в связи с выходом на экраны Австралии фильма «Донбасс» 18 октября на экраны...

Опубліковано Embassy of Russia in Australia Середа, 17 жовтня 2018 р.

У відповідь російські дипломати отримали сотні коментарів користувачів, які пишуть, що після такої "рецензії" тепер точно сходять до кінотеатру і подивляться фільм. Також юзери дякували посольству РФ за нагадування про вихід "Донбасу" на екрани і просили зробити рекламу до фільмів "Кіборги" і "Позивний "Бандерас".

Нагадаємо, 18 жовтня фільм Сергія Лозниці "Донбас" стартував в українському прокаті - його показують у всіх містах країни. Українська стрічка "Донбас" - це 13 новел, переплетених між собою, реальних історій, які відбувалися в Україні 2014 року, більшість - в окупованому Донбасі.

На зйомки "Донбасу" витратили майже 2,5 мільйона євро. Це спільний проект України, Німеччини, Франції, Нідерландів та Румунії. Знімали стрічку в Кривому Розі. Фільм увійшов до лонг-листу премії "Оскар" в номінації за кращий іноземний фільм. Номінанти будуть оголошені 22 січня 2019 року.

Війна на великому екрані. Стрічку Сергія Лозниці "Донбас" відсьогодні показують в усіх містах країни

Війна на великому екрані. Стрічку Сергія Лозниці "Донбас" відсьогодні показують в усіх містах країни

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація