Постановник номеру Джамали для "Євробачення" розповів, чим дивуватиме зірка у півфіналі

Постановник номеру Джамали для "Євробачення" розповів, чим дивуватиме зірка у півфіналі

Фото: ТСН.ua

Костянтин Томільченко прокоментував ідею постановки на пісню "1944".

Вже за декілька годин Джамала, відео із репетиції якої з'явилося у Мережі, підкорюватиме сцену "Євробачення" у його другому півфіналі.

Постановник номеру зірки Костянтин Томільченко поділився ідеєю постановки.

"Ми використовували різні символи, щоб максимально передати глядачеві характер і настрій пісні. Лазерний тунель - це якийсь портал між минулим і сьогоденням. Дерево - символізує нове життя. Є в графіку і інші візерунки, які символізують історію народу. А сама Джамала - вона як душа і голос всіх тих людей, про яких розповідає ", - поділився Костянтин із сайтом eurovision.stb.ua.

Основний акцент у номері зірки – на пісні, однак для посилення ефекту постановник використовував графіку. Її створювала відома в усьому світі компанія Front Pictures.

"До речі, ми розробляли паралельно три варіанти графіки, починаючи від натуралізму (камені, трава, пташки) і закінчуючи якимись геометричними фігурами. В результаті, зійшлися на тому, що найкраще підходив до пісні", - заінтригував Томільченко.

Під час представлення нашої держави на конкурсі не буде танцювального балету та решти "відволікаючих" факторів.

"Будь-який додатковий об'єкт на сцені перетягує на себе увагу глядача, їх добре використовувати при простому тексті. Закінчилася пісня - і думаєш, а що ж в ній було, які слова супроводжували цей прекрасний візуальний ряд? Мені здається, останнім часом на "Євробаченні" таких пісень - більшість. Пісня Джамали інша, це глибока, серйозна історія і приголомшлива енергетика", - підсумував Томільченко.

Нагадаємо, українська співачка Джамала, яка представляє Україну на Євробаченні 2016, згідно з останніми ставками букмекерів, перебуває на другому місці серед основних претендентів на перемогу.

Найбільше шансів на перемогу, вважають букмекери, у представника Росії Сергія Лазарєва. Також в п'ятірці фаворитів Амір Хаддад із Франції, Франс зі Швеції та Демі Ім з Австралії.

У другому півфіналі Джамала виступить під номером 14 і виконає пісню "1944", в якій вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття. А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Повʼязані теми:

Наступна публікація