Потап перепросив за кліп Дорофєєвої і прокоментував дует з Бузовою

Потап перепросив за кліп Дорофєєвої і прокоментував дует з Бузовою

Фото: instagram.com/realpotap

Артист записав емоційне відео для своїх хейтерів.

Український репер та продюсер Потап записав емоційне відео, у якому звернувся до українців та своїх хейтерів.

Потап вперше прокоментував той факт, що у новому кліпі його артистка DOROFEEVA танцює на пішохідному мосту Алеї Героїв Небесної Сотні.

Дякую за критику та хайп, особливо моєї співачки. Ви досить тонко відчуваєте кон'юнктуру і працюєте там, де горить моя душа. Хочу вибачитися перед усіма, кого обурило останнє відео. Це наша помилка. Недогледіли, на побачили, не подумали, нікого не хотіли образити. Вибачте

сказав Потап

Та більшу частину свого звернення Потап акцентував на колаборації з російською співачкою та прихильницею президента Путіна Ольгою Бузовою. Ця співпраця викликала багато запитань у фанатів репера, тож він вирішив і на цю ситуацію пролити світло:

Коли я побачив укрчат Apple Music, я був шокований. Нас перемогла російська попса та реп. Це треба визнати. Як потрапити на слух нашому користувачу? Треба бути модним, треба бути Єгором Крідом, або Моргенштерном, або привернути увагу якоюсь витівкою. Бузова, якою б вона для вас не була, яскрава особистість. Ми запитали наших фанів: "Хочете". "Так!" – відповіли нам вони

зазначив Потап

Продюсер зазначив, що дует з Бузовою – це можливість розширити аудиторію і потрапити до українських чартів завдяки "найвідомішій та найвпливовішій особі росшоубізу". Потап зазначив, що пісня з Бузовою вийшла бомба.

Діяльність Олі та її персоналіті нас не стосується. Оля – це Оля. Потап – це Потап. Ваша думка важлива і впливає на все. Тому я хочу щоб ви мене почули та зрозуміли. Експансія української музики починається не з треків українською, а з присутності. Нас немає. Нас не чують. Артисти їдуть з України. А ті, хто лишається, потрапляє під прес таких долбодятлів, як ти. І я, як українець, навчу вас любити мою країну. Тому що можна любити і Потапа, і Україну водночас

наголосив продюсер

Потап закликав поважати одне одного, підтримувати та радіти успіхам інших:

Вчимося підтримувати одне одного. Вчіться радіти успіхам інших. Досить заздрості та несприйняття. Україна воює кожен день, а ви так і не навчилися поважати одне одного. Знайдіть у собі сили визнати, що ви наговорюєте на інших, тому що самі не здатні нічого змінити і зробити. Я відчуваю ваш біль. Я відчуваю солону сльозу України. Я з вами. Я українець. Давайте так. Бузова – зірка. Крим – Україна. Потап – крутий!

підсумував своє звернення Потап

Нагадаємо, місяць тому Потап показав себе волохатим на архівному фото у складі команди "Динамо". В юнацькі роки репер захоплювався водним поло.

Повʼязані теми:

Наступна публікація