Потап, Винник, Позитив, Мейхер та Горбунов заспівали у новому народному хіті

Потап, Винник, Позитив, Мейхер та Горбунов заспівали у новому народному хіті

Фото: mozgientertainment.com

Зірки записали офційний саундтрек до комедії "Скажене весілля-3".

Відомі українські зірки, зокрема Потап, Олег Винник, Позитив, Надія Мейхер та Юрій Горбунов заспівали у новому народному хіті.

Артисти записали пісню "На щастя", яка стала офіційним саундтреком до третьої частини найуспішнішої української комедії "Скажене весілля-3".

До легендарного дуету Потапа та Олега Винника цього разу приєднались Юрій Горбунов, Позитив та Надія Мейхер, а музичного колориту додав циганський театр "Романс".

Оскільки у третій частині сюжет розгортається навколо весілля доньки циганського барона, все звучить зі смаком циганського романсу. Ми разом з MOZGI Studios та прекрасними композиторами Володимиром Кагарликом та Дмитром Степановим додали фільму цю нову фарбу та наповнили його відомими хітами – вийшла концептуальна музична робота

Яскравий кліп на пісню, в якому відбуватиметься щось "скажене", вийде 22 лютого.

Нагадаємо, що  "Скажене весілля-3" вийде в прокат на широких екранах вже 25 лютого і стане заключною частиною легендарної франшизи.

Згідно з сюжетом триквелу, промайнуло чотири роки після останнього скаженого весілля старшої доньки, і ось одружитися планує наймолодший з родини Середюків – Захар. Традиційно для дітей Василя, для створення сім’ї він обрав екзотичну пару – дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та й невістка йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях Середюків. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація