Потап зізнався, що породичався з Осадчою та Горбуновим

Потап зізнався, що породичався з Осадчою та Горбуновим

Потап зізнався, що породичався з Осадчою та Горбуновим

Фото: instagram.com/realpotap

Продюсер підтвердив, що є хрещеним батьком сина зіркового подружжя.

Репер та продюсер Потап, який розповів, як освідчувався Насті Каменських, підтвердив, що він хрестив сина зіркового подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова.

У програмі "Життя відомих людей" знаменитий хрещений батько розповів, на кого схожий і яким зростає маленький Іванко.

"Хрестили Івана, малий такий, дуже його люблю, він класний. Це поєднання Горбунова і Осадчої, якби ви бачили, який кльовий малий. Дуже його люблю. Ми поруч живемо і він зустрічає мене інколи, у нас схожі машини із Юрою, і він думає, що батько, але виходжу я", - поділився Потап.

Зауважимо, що Іван довгоочікуваний син для Юрія Горбунова. Батьком він вперше став у 47 років. Про свої стосунки із Катею ведучий майже не розповідає, вони обоє запевняють – щастя любить тишу. Та Юрій зізнається, щасливий, що вони разом, хоча не одразу знайшов із Катериною спільну мову.

"Я не дуже любив їй давати інтерв’ю, це були запитання, на які не зовсім хотілось відповідати. Виявляється у найпершому випуску "Світського життя" 15 років тому вона брала у мене інтерв’ю. Доля", - прокоментував Горбунов.

Нагадаємо, раніше батько Катерини Осадчої розповів про її дитинство. Олександр Осадчий зазначив, що Катя була комунікабельною з пелюшок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація