Поява Астаф'євої та тигр у кадрі: що відомо про продовження "СидОренків-СидорЕнків"

Поява Астаф'євої та тигр у кадрі: що відомо про продовження "СидОренків-СидорЕнків"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Прем'єра серіалу відбудеться 19 жовтня о 20:45 на "1+1".

Вже з понеділка 19 жовтня о 20:45 на "1+1" стартує другий сезону улюбленого глядачами комедійного серіалу "СидОренки-СидорЕнки".

У комедії розповідається про життя двох сімей — багатої та бідної, які дізналися, що їхніх синів 16 років тому переплутали в пологовому будинку.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Так, новий сезон проєкту вийде під назвою "СидОренки-СидорЕнки. Ремонт стосунків", а його герої поміняються соціальними статусами. Тепер Петро стає власником розкішного маєтку, а Саша живе на його території. Але опускати руки Олександр не планує. Він прагне повернути своє фінансове становище і повагу дружини. Про свою справу мріють також Леся та Оля, однак занадто різні погляди і смаки жінок створюють перешкоди на шляху до реалізації задуманого. Хлопці Рома та Вова вступають до вишів і починають доросле життя, а на Діда чекає нове кохання.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Поповнення в акторському складі

Головні ролі в серіалі виконують уже знайомі глядачам актори: Дмитро Суржиков, Олеся Власова, Валерій Швець, Ксенія Вертинська, Лев Сомов, Євген Шекера, Петро Ніньовський, Поліна Василина, Вікторія Левченко, Теміко Чичинадзе, Мирослава Філіпович, Ольга Дорощук.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Але, за сценарієм другого сезону, в житті сімей Сидоренків з'являться друзі, партнери і знайомі, ролі яких виконують нові актори. Наприклад, партнером, з яким Саша спробує відкрити бізнес, стане зірка "Танців із зірками-3" і "Свінгерів" Михайло Кукуюк. А роль сусіда, який купив ділянку навпроти будинку бідної сім'ї, виконує зірка "Великих Вуйків" і "Скаженого весілля" Назар Задніпровський.

У нас із Сидоренками буде чимало комічних ситуацій. Особливо після витівок Петра. І клопоту ці сім'ї мені теж додадуть. Але між кумедними суперечками й несподіваними пригодами, глядачам буде цікаво спостерігати за особистими переживаннями мого персонажа. У нього з'являться ніжні почуття до однієї з героїнь серіалу. А чи стануть вони взаємними, дивіться вже після прем'єри

розповів Назар

Також відомо, що в серіалі знялася чарівна і спокуслива українська модель, співачка Даша Астаф'єва.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Зірка розповідає, що їй подобається бути в амплуа акторки, тому на роль в серіалі вона погодилась без роздумів.

У нас на майданчику дуже хороша компанія зібралася. Актори одне одному допомагали, режисер був уважним до деталей, адже для нього важливий якісний результат роботи. Зізнаюся, мене дещо захопили емоції. Я хвилювалась і часто повторювала текст. Але впевнена, що робота вийшла вдалою. Роль у мене, як завжди, яскрава, навіть з пікантними моментами. Але розкривати всі подробиці не буду. Дочекайтеся прем'єри

прокоментувала свою роботу співачка

Тигр у кадрі та трюки без каскадерів

У новому сезоні українськомовної комедії з'явиться справжній тигр. За словами творців серіалу, він уже багато разів знімався в кіно, але, оскільки тварина дика, йому приділили максимуму уваги. Зміну підлаштували під тигра, зняли з ним усі необхідні сцени, і тільки потім розпочали роботу над іншими запланованими кадрами.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Глядачі першого сезону пам'ятають, як Петро Ніньовський (у серіалі — Вова) ходив карнизом і їхав на роликах, тримаючись за машину. А в другому сезоні творці проєкту підготували подібний сюрприз Леву Миколайовичу Сомову, який грає роль Діда.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

За сюжетом, він тепер активно цікавиться сучасними захопленнями і технікою. Наприклад, навчитися їздити на електронному самокаті (сигвеї). Лев Сомов до зйомок у серіалі з сигвеєм не мав справи, але спеціально для проєкту навчився на ньому їздити, і не потребував допомоги каскадера.

Новий імідж Олександра СидОренка

Саша СидОренко, роль якого виконує Дмитро Суржиков, у продовженні серіалу буде вже з бородою. 

Дмитро Суржиков / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Такий образ стане результатом затяжної депресії його персонажа через проблеми з роботою. Але, погодьтеся, актор з бородою має не менш привабливий вигляд.

Стосунки акторів

Команда серіалу й актори в першому сезоні дуже здружилися. У перерві між зніманнями вони підтримували спілкування і дуже чекали старту роботи над продовженням проєкту. Цікаво, що в серіалі героїні Леся (Ксенія Вертинська) і Ольга проводять багато часу разом.

Олеся Власова / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Олеся Власова розповіла, що і в реальному житті актриси часто спілкуються.

У новому сезоні на героїв проекту чекають нові проблеми, перемоги і безліч комічних ситуацій, в яких глядачі проєкту зможуть впізнати когось із сусідів чи знайомих.

Євген Шекера (Рома) розповідає, що глядачеві точно буде цікаво та смішно спостерігати за сценою, коли всі члени родини проходять через одну і ту ж ситуацію. Тому що реакція кожного з них непередбачувана й безцінна.

А головне завдання сімей Сидоренків — показати глядачам, що іноді вдалий жарт — це найкращий спосіб вирішити конфлікт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація