Позбавлена титулу "Міс Україна" Дідусенко подала до суду на організаторів конкурсу "Міс світу"

Позбавлена титулу "Міс Україна" Дідусенко подала до суду на організаторів конкурсу "Міс світу"

Фото: instagram.com/veronika_didusenko

Модель звинуватила їх у дискримінації та розпочала новий етап боротьби.

Українська модель та позбавлена титулу "Міс Україна-2018" Вероніка Дідусенко, яка всупереч правилам взяла участь у конкурсі краси, вирішила змінити ці правила.

Так, днями у своєму Instagram 24-річна переможниця минулорічного конкурсу краси повідомила, що найняла адвоката та розпочала судовий процес проти організаторів конкурсу "Міс світу".

Вероніка Дідусенко з адвокатом Раві Наіком / Фото: instagram.com/veronika_didusenko

"Друзі, рада поділитися з вами чудовою новиною. Я почала судовий розгляд проти"Міс світу". Це новий етап нашої боротьби за справедливість. Пишаюся, що мої інтереси в суді представляють адвокати Раві Наік і Марі Демітра. Ми намагаємося довести, що політика участі в конкурсі носить дискримінаційний характер. Йдеться про заборону учасницям бути мамами і дружинами. Закон про рівність забороняє дискримінацію за цими ознаками. Мені заборонили брати участь в конкурсі "Міс світу" після перемоги в конкурсі "Міс Україна", тому що я була заміжня і в мене дитина", - зазначила Вероніка.

Також модель заявила, шо не збирається повертати собі корону, але зробить все можливе, щоб змінити правила конкурсу краси, які були встановлені ще 40 років тому.

"Я не прагну, щоб мені повернули корону. Моя мета - змінити правила, які призводять до широкомасштабної дискримінації по всьому світу. Цього року фінал конкурсу "Міс світу" проходить в Лондоні. Вважаю, що це найвдаліший момент для зміни правил", - зауважила Дідусенко.

Нагадаємо, модель Вероніка Дідусенко, яку 2018 року визнали "Міс Україна" була позбавлена титулу і корони тому, що вона порушила правила. Учасниці конкурса не можуть перебувати у шлюбі і мати дітей. Саме під час конкурсу Дідусенко перебувала у стосунках та виховувала 4-річного сина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація