Позитив з запаленими сірниками у роті та синцем під оком знявся у фотосесії

Позитив з запаленими сірниками у роті та синцем під оком знявся у фотосесії

Фото: pink.ua

Артист розповів, чого встигнув досягнути до свого ювілею.

Учасник гурту "Время и Стекло" Позитив, який розповів, як відгуляли парубочу вечірку Потапа, порадував шанувальниць новою фотосесією.

Артист взяв участь у зніманнях для глянцю Pink. На сторінках видання Позитив з'явився у яскравих образах – фани побачать знаменитість у жовтих, бузкових комбінаціях, а також у чорному світшоті.

Фото: pink.ua

Аби відтворити образ хулігана, виконавець позував з запаленими сірниками у роті, а також з синцем під оком. В інтерв'ю журналу Позитив розповів, що до свого 30-річного ювілею вже встигнув зробити і що планує.

Фото: pink.ua

За словами артиста, він вже має достатньо досвіду, щоб розпочати працювати з молодими талантами.

"У мене є величезне бажання в найближчий рік розкрити не лише свій потенціал, а й відкрити світу інших артистів. Що стосується матеріальних, більш приземлених речей – приємно почуватися справжнім чоловіком, який до 30 років придбав квартиру, машину собі і дружині на зароблені власною працею гроші", - сказав Позитив.

Фото: pink.ua

Нагадаємо, нещодавно сексапільна Дорофєєва у купальнику та зухвалий Позитив знялися для чоловічого глянцю. Гурт "Время и Стекло" взяв участь у зніманнях для XXL.

Повʼязані теми:

Наступна публікація