ПраАда: Ада Роговцева вперше стала прабабусею

ПраАда: Ада Роговцева вперше стала прабабусею

Фото: УНІАН

В онука акторки народився син.

Народна артистка України Ада Роговцева, яка у липні відсвяткувала 81-річчя, вперше стала прабабусею, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Акторку у Facebook вже прозвали ПраАда. Новонароджений онук – нащадок одразу двох кінематографічних родів: актора Костя Степанкова та режисера Юрія Ткаченка. Немовля назвали Костянтином. Так звали не лише знаменитого прадіда хлопчика, а й його двоюрідного діда – тобто, сина акторів Ади Миколаївни та Костя Степанкова.

Жарти жартами... Та все ж: баба Катя, дід Тарас, дядя Мотя, тітка Даша та прабабуся Ада (ПраАда) Хехехе І от ще більше...

Опубликовано Дашей Степанковой Воскресенье, 21 октября 2018 г.

Свого майбутнього чоловіка Ада Роговцева зустріла під час навчання в театральному інституті. Кость Степанков був викладачем. Згодом їхнє подружжя вважали найміцнішим та найщасливішим серед митців. У пари народилися двоє дітей – Костянтин та Катерина. Але 2004-го до родини Ади Миколаївни прийшла біда – помер її коханий чоловік. А ще через вісім років не стало їхнього сина Костянтина.

Пра-Ада: українська народна артистка Ада Роговцева стала прабабусею

Пра-Ада: українська народна артистка Ада Роговцева стала прабабусею

Новонароджений Костянтин – перший правнук Ади Роговцевої. Батько малюка, онук легендарної акторки, Олексій Степанков-Ткаченко, а бабуся немовляти – Катерина Степанкова – режисер та донька Ади Миколаївни.

Окрім Олексія, який тільки-но став батьком, Ада Роговцева має ще двох онуків - Дашу та Матвія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація