Прабатьки хеві-металу їдуть до Києва: Deep Purple вирушили в останній світовий тур Актуально

Прабатьки хеві-металу їдуть до Києва: Deep Purple вирушили в останній світовий тур

Українські рокери отримали унікальну можливість подрайвувати під музику легендарних Deep Purple.

6 червня в Києві відбудеться виступ легендарного рок-гурту Deep Purple, який святкує своє 50-річчя. Команда заявляє, що це останній "Довгий прощальний тур", тому це єдина можливість заспівати безсмертні балади разом з батьками хард-року та хеві металу.

Тисячі виступів, десятиліття драйву та рок-н-ролу зробили Deep Purple приголомшливим світилом всього музичного простору і завершення їхньої історії має побачити кожен музикант, який поважає себе.

Тепер кожен, хто наважиться прийти до Палацу спорту, стане частинкою історії всесвітньовідомих британців і зможе з насолодою згадувати незабутній вечір, адже музиканти подібного рівня надто рідко заїжджають до України.

Серед десятків хітів музикантів чи не кожен знає їхню Smoke On The Water. Ці рифи звучали в безлічі фільмів, а мелодія чи не найвпізнаваніша серед тисяч пісень різних рок-гуртів. Це та мелодія, з якої починають учити таби та рифи численні музиканти, і яку з насолодою грають досвідчені металісти. Недарма в деяких музичних крамничках написано "Не грати "Дим над водою" - це візитівка Deep Purple, яка записала команду на скрижалях історії.

Відчути неймовірну акустику київського Палацу спорту із натхненниками сотень гуртів та основоположниками важкої музики можна 6 червня. Поспішайте, адже це подія, яку згадуватимуть, ще багато років, а дехто й усе життя. Не пропустіть Long goodbye tour прабатьків зубатої музики, що пронизує тіло до кісток.

Наступна публікація