Представники Майкла Джексона прокоментували знайдене дитяче порно на його ранчо

Представники Майкла Джексона прокоментували знайдене дитяче порно на його ранчо

Шанувальники зірки вкрай обурені появою цієї приголомшливої інформації.

Скандал щодо знайденого поліцією дитячого порно на ранчо короля поп-музики Майкла Джексона не дає спокою шанувальникам співака.

Так, обурені тим, що така інформація з'явилася у Мережі, представники Джексона встигли її спростувати. Зробили вони це через інтерв'ю шановному американському виданню Los Angeles Times.

"Абсолютно все у цих звітах, враховуюче те, що графство Санта-Барбара називає "контентом, який можна знайти в Мережі, або через анонімні джерела" неправда. Без сумніву, це приурочено до річниці смерті Майкла", - сказали представники Джексона.

Поп-король помер сім років тому від передозування сильнодійним седативним препаратом. Майклу Джексону було п'ятдесят років. Лікар співака Конрад Мюррей сів у в'язницю на чотири роки за звинуваченням у ненавмисному вбивстві.

Нагадаємо, декілька тижнів тому поліція опублікувала звіт після обшуку знаменитого ранчо Neverland Джексона у 2003 році. У документах йдеться, що в спальні і ванній кімнаті Джексона було знайдено принаймні сім порнозбірок з оголеними хлопчиками-підлітками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація