Прем’єра "Голос. Діти-5": неймовірний спів зіркових тренерів та перші сльози учасників

Прем’єра "Голос. Діти-5": неймовірний спів зіркових тренерів та перші сльози учасників

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Як минув випуск вокального дитячого шоу.

У неділю, 26 травня, глядачі побачили перший випуск "сліпих прослуховувань" вокального проекту "Голос. Діти-5".

У перший день сліпих прослуховувань на сцену вийшли вокалісти з неймовірно сильними голосами. За великі таланти розгорілася неабияка боротьба між тренерами, які були готові на все, щоб учасники пішли до них у команду.

Розпочалося шоу із загального виконання пісні Елтона Джона "Can you feel the love tonight" тренерами "Голосу. Діти".

На головну вокальну сцену "Голос. Діти-5" приходили не тільки учасники з України, а й з різних країн.

Так, наприклад, влаштував справжні запальні танці 11-річний учасник Максим Устянський. Хлопець оживив глядачів і тренерів веселою піснею "День народження". Завдяки неординарному виконанню Максим розвернув крісло Дзідзя й автоматично опинився у його команді.

Своїм не дитячим голосом на сцені шоу здивував тренерів 13-річний Ярослав Карпук. Хлопець виконав сильну композицію Елвіса Преслі "Can't help falling in love". Після виконання треку до учасника повернулися усі тренери. Однак вибрав собі наставника Ярослав саме Дзідзя.

Юна співачка 11-річна Софія Винник, яка давно має любов до музики, заполонила серця тренерів "Голосу. Діти". Учасниця виконала пісню Олі Цибульської та Дзідзя "Чекаю. Цьом". Усі тренери обернулися до Софії, однак вона обрала команду Дзідзя.

Учасник із Грузії 12-річний Саша Зазарашвілі показав неймовірне виконання композиції "All by myself" і зачарував своїм співом тренерів проекту. У шоу хлопець обрав команду гурту "Время и стекло".

Варто зазначити, хто саме з учасників потрапив до тренерів у першому випуску шоу "Голос. Діти-5":

Гурт "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив обрали: Таїсію Скоморохову, Марію Магільну, Дар'ю Бугайчук, Сашу Зазарашвілі.

Команда Джамали поповнилася такими учасниками: Ярослав Політов, Максим Давидюк.

До Дзідзя потрапили такі учасники: Богдан Петровський, Максим Устянський, Юлія Карімі, Ярослав Карпук та Софія Винник.

Ще більше цікавих виступів і яскравих вокалістів можна побачити у новому сезоні "Голос. Діти-5" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, нещодавно Джамала розповіла про участь у шоу "Голосі. Діти". Співачка поділилася враженнями від знімань у проекті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація