Пригоди на п'яту точку: найгучніші скандали за участю Кім Кардашян

Пригоди на п'яту точку: найгучніші скандали за участю Кім Кардашян

Фото: vk.com/kimberly_kardashian

Реаліті-зірка часто ставала епіцентром провокаційних історій.

Фігуриста зірка телешоу та дружина Каньє Веста, Кім Кардашян, за час своєї шаленої популярності неодноразово ставала героїнею скандальних історій.

Публікація секс-відео із Кім та її бойфрендом

Вперше Кім стала хедлайнером стрічки новин у 2006-му році, коли в Мережу "злили" її інтимне відео із тодішнім коханим Ray J. У "кліпі" пара займалася секом. Спочатку Кардашян рішуче заперечувала свою причетність до цього фрагменту, але згодом зізналася виданню Metro, що це – дійсно вона. Втім зірка наголошувала, що ніяким чином не причетна до факту власне появи відео в Інтернеті.

Секс-відео Кардашян і Ray J злили в Інтернет

"Я не бідна і не відчайдушна, тому ніколи не стала б продавати домашнє відео. Це образило б мене і мою сім'ю. Я не потребую грошей. Я відчуваю себе зрадженою, але не вказую пальцем", - наголошувала ображена Кім.

Блискавичний "піарний" шлюб тривалістю у 72 дні

У 2011-му році  пишнотіла Кім наробила галасу своїм казково дорогим весіллям і швидким розлученням із баскетболістом Крісом Хамфрісом. На свято були запрошені понад 500 гостей, наречена сяяла у сукні Vera Wang вартістю 25 тисяч доларів, загальна сума дійства досягнула 10 мільйонів доларів. Втім, через два місяці пара шокувала звісткою про своє розлучення.

Карашян і Хамфріс

Тоді Кріс зізнався в інтервю The Sun, що їхній шлюб із Кім був нічим іншим, аніж піар-ходом заради підвищення інтересу до шоу Keeping Up With The Kardashians.

Напад із борошняною бомбою від захисниці тварин

Кім полюбляє виходити у світ вбраною у розкішні шуби та манто, а також – одягати в натуральне хутро маленьку доньку Норт. За своє захоплення такими lookами зірка поплатилася у 2012-му році під час презентації своїх парфумів. У готелі The London Hotel в Західному Голлівуді під час появи Кім на червоному хіднику невідома дівчина-захисниця тварин жбурнула у Кім "бомбу" з борошна, чим зіпсувала вбрання зірки.  До слова, незнайомку поліція так і не затримала.

Дебютна атака від одіозного Віталія Седюка

Вперше зірковий пранкер Віталій Седюк напав на Кім у вересні 2014-го року перед показом Balmain в Парижі.

Кім виходила з лімузина, коли скандаліст зробив спробу збити її з ніг. Тоді численні охоронці фігуристої красуні швидко зреагували та віттягнули знаменитість від нападника.

Поцілунок у зіркові сідниці

Через два роки після карколомного знайомства Кардашян та Седюка, пранкер повторив свій "подвиг" під час Паризького тижня моди, надавши йому романтичного характеру.

Так, скандаліст прослизнув повз охорону Кардашян і припав губами до її сідниць. Однак секюріті зірки реаліті-шоу зреагували швидко і завалили журналіста на землю.

Така блискавична реакція вразила Кім, на власній сторінці у блозі вона заявила, що її охоронець – крутий.

Кім у заручниках зловмисників

Париж цьогоріч став нещасливим містом для теледіви: після поцілунку Седюка її взяли у заручники у номері дорогого готелю. Невідомі у костюмах поліцейських вдерлися до кімнати зірки та під дулом пістолета утримували її у ванній кімнаті.

Вкрадені прикраси та екстрена втеча з Парижа

Не встигла Кім оговтатися від пережитого стресу, як її наздогнало нове нещастя: виявилося, що зухвалі грабіжники-"поліцейські" поцупили у зірки коштовностей на  десять мільйонів євро.

Увесь цей стрес змусив дружину Каньє Веста терміново полетіти з Парижа чартерним рейсом.

До слова, У місті лишилися її сестри – Кортні Кардашян і Кендалл Дженнер. Наразі вони перебувають під озброєною охороною поліції. Поліція Парижа розпочала розслідування у справі пограбування.

Таким чином, життя володарки пишних форм, Кім Кардашян, наповнене не лише зніманнями у журналах, оголеннями у соцмережах та світськими тусовками. Попри заперечення з боку зірки своєї причетності до оприлюднення скандалів із її іменем, інтернет-юзери переконані: Кім власноруч каламутить воду та потрапляє у гучні історії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація