Прихильників Ані Лорак закидали яйцями та димовими шашками під палацом "Україна"

Прихильників Ані Лорак закидали яйцями та димовими шашками під палацом "Україна"

Концерт Лорак таки розпочався, але з запізненням / Фото: www.kinokadr.ru

У "Палаці Україна" відбувається концерт співачки.

До палацу "Україна", де має відбутись концерт Ані Лорак, прийшли близько 100 молодиків у балаклавах, повідомляє кореспондент ТСН.

Активна юрба тримає в руках плакати з закидами на адресу співачки щодо її виступів у Москві, молодики кричать "Ганьба!", "Запроданка!" та інші речівки. З натовпу протестувальників летіли яйця у бік тих, хто прийшов на концерт Лорак. Декілька яєць влучили у глядачів. Молодики відтягли залізне загородження, яке встановлюють на вході під час масових заходів, намагаючись завадити проходу в Палац, але таким чином лише спростили доступ до приміщення. Чути вибухи петард.

Будівлю охороняє близько 40 правоохоронців у повній амуніції, вони намагаються стримувати протестувальників, ті в свою чергу у бійку не лізуть, обмежуються лише агресивними криками і різкими рухами.

Хлопці у балаклавах примудрились через міліцейський кордон закинути димові шашки у приміщення Палацу, глядачі у будівлі налякані, особливо діти.

Концерт почався із запізненням - співачка вийшла на сцену близько 19:45.

Нагадаємо, концерти Ані Лорак у Києві мали відбутись ще у середині жовтня, але через страх протестів і провокацій виступи перенесли.

Ювілей Ані Лорак супроводжувався криками "ганьба" і димовими шашками

Ювілей Ані Лорак супроводжувався криками "ганьба" і димовими шашками

Повʼязані теми:

Наступна публікація