Приходько поскаржилася на Порошенка, який обманом зняв її у своєму передвиборчому ролику

Приходько поскаржилася на Порошенка, який обманом зняв її у своєму передвиборчому ролику

Артистка записала гнівне відеозвернення.

Співачка Анастасія Приходько, якій погрожують прострелити голову, заявила, що президент України Петро Порошенко обманом зняв її у своєму передвиборчому ролику.

На сторінці у Facebook артистка виклала гнівне відео, у якому наголосила, що не давала згоди брати участь у зніманнях цього політичного ролика.

За словами Приходько, їй зателефонував міністр культури Євген Нищук і запропонував знятися саме у соціальному відео.

"Я Анастасія Приходько, яка не давала згоди брати участь у передвиборчій кампанії Петра Порошенка. На екрани вийшов ролик, де я кажу наступні рядки: "Розвиваємо український простір, українську культуру. Слухаємо українське – це модно". Але цей ролик ми знімали як соціальний ролик. Як підтримку і розвиток України. Мені зателефонував Євген Нищук, який запропонував взяти участь у соціальному проекті. Але, як бачите, моє ім’я жорстко і підло використали у своїх політичних іграх", - сказала Анастасія.

https://youtu.be/Rfxr2xBDJ_4 ❗️❗️❗️Я буду захищати свою честь та гідність❗️❗️❗️

Опубликовано Анастасіей Приходько 18 февраля 2018 г.

Тепер Приходько вимагає вибачень та пояснень. Також співачка наполегливо попросила терміново прибрати відео з ефірів або вирізати ту частину, в якій з'являється вона. Здається, співачку почули, оскільки на YouTube цього ролика вже нема.

Нагадаємо, декілька місяців тому Анастасія Приходько випустила пісню про дівчат у дуеті з військовим парамедиком.

Повʼязані теми:

Наступна публікація