Приходько про проблеми у стосунках з чоловіком: Ми два місяці не жили разом і подали на розлучення

Приходько про проблеми у стосунках з чоловіком: Ми два місяці не жили разом і подали на розлучення

Артистка зізналася, що ледь не розлучилася з коханим.

Співачка Анастасія Приходько, яка представила автобіографічну пісню "Саме той", вперше розповіла, як ледь не розлучилася з чоловіком.

Чутки про те, що у стосунках пари не все гаразд, ширилися ще на початку липня, проте тільки зараз виконавиця наважилася про це розповісти.

За словами Анастасії, вони з чоловіком не жили разом протягом двох місяців та навіть подали заяву на розлучення.

"Так, ми хотіли розлучитися з чоловіком, я дуже болісно переживала цей період. Ми майже два місяці не жили разом і подали на розлучення. Коли настав термін візиту в РАЦС, ми домовилися, що просто поговоримо для початку", – поділилася співачка у програмі "Зірковий шлях".

Приходько зізналася, що тоді якраз найважчим було почати говорити про їхні проблеми, та, врешті Настя вирішила боротися за ці стосунки, що продемонструвала у своєму новому відео.

"Я захотіла зняти відео на пісню "Саме той", нагадати ніби собі: скільки ти пройшла в житті, щоб ця людина була поруч, і невже ти хочеш так просто все це відпустити? Це ніби отака от розмова моя з дівчинкою, якою я була в 18 років", – поділилася Настя.

Співачка додала, що чоловік розуміє її, як ніхто інший та кохає такою, якою вона є.

"Мабуть, таке кохання має бути вистражданим", - резюмувала зірка.

Нагадаємо, Анастасія Приходько вийшла заміж за своє шкільне кохання на ім’я Олександр 2013 року. А у 2015-му співачка народила другу дитину – сина Гордія. У артистки також є донька від попереднього шлюбу з Нуріком Кухілавою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація