Приходько прокоментувала фото Козловського зі Штепою: "Віталику, ти гомосексуаліст"

Приходько прокоментувала фото Козловського зі Штепою: "Віталику, ти гомосексуаліст"

Приходько прокоментувала фото Козловського зі Штепою: "Віталику, ти гомосексуаліст"

Фото: instagram.com/vkozlovskiy

Публікація артиста викликала шквал критики на його адресу.

Співак Віталій Козловський у соцмережі показав фото з скандальновідомою Нелею Штепою. На знімку артист зображений з квітами і, власне, Штепою.

Незабаром виконавець видалив спільний кадр, залишивши в пості тільки себе з жовтими квітами. Але скріншоти активно поширилися по Мережі.

Ранок холодний, а мені жарко! Навіть все сіре здається яскравим. В кожному русі відчуваю силу. Все дуже просто - Ти мені подзвонила!

Опубліковано Vitaliy Kozlovskiy 29 жовтня 2017 р.

Українська співачка Анастасія Приходько опублікувала пост, де висловилася щодо спільного фото Козловського зі Штепою.

"Віталику, ти – гомосексуаліст, я це давно знаю, але мовчала, тепер ти сам це підтвердив. То ти не знаєш з ким ми воюємо, то Штепі квіти!" – емоційно прокоментувала кадр артистка.

Віталік ти гомосексуаліст я це давно знаю, але мовчала, тепер ти сам це підтвердив... То ти не знаєш з ким ми воюємо, то Штепі квіти!!!

Опубліковано Анастасіей Приходько 30 жовтня 2017 р.

У вказаному пості Козловського, до речі, є коментар від Нелі Штепи.

"Рідний мій , я так рада, що ти є в моєму житті , і вдячна долі, що вона дала мені вірного друга", - написала вона.

Нагадаємо, Неля Штепа — це скандально відомий колишній мер Слов'янська. У 2014-му році вона була заарештована за звинуваченням у "посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинили загибель людей".

Вона перебувала в СІЗО від 11-го липня 2014 року. Штепу звинувачують у проведенні незаконного соцопитування з питання федералізації, а також у тому, що вона не вжила адекватних дій щодо звільнення захопленої будівлі міськвідділу міліції, де зберігалося 479 одиниць табельної зброї, і в інтерв'ю ЗМІ закликала не звільняти його. В обвинувальному акті також зазначено, що Штепа висловлювала підтримку сепаратистам, не перешкоджала захопленню міськради і дозволила бойовикам "ДНР" зайняти місто, що призвело до окупації Слов'янська від 12-го квітня до п`ятого липня минулого року.

Скандальну екс-мера Слов'янська Неллі Штепу випустили з СІЗО під домашній арешт. Суд у Харкові розглядав продовження запобіжного заходу для Штепи і вирішив випустити її з-за ґрат.

Неллі Штепі почепили новий електронний браслет

Неллі Штепі почепили новий електронний браслет

У свою чергу, судді відзвітували, як так сталося, що Штепу відпустили. Адже статті, за якими жінку звинувачують, зокрема, посягання на територіальну цілісність України - не передбачають іншого запобіжного заходу, крім як утримання під вартою. За словами служителів Феміди, Штепу відпустили додому, за станом здоров'я під час обстеження у неї виявили гіпертонію і цукровий діабет. А в СІЗО потрібного лікування, кажуть судді, підозрювана отримати не зможе. Ризиків того, що Штепа може втекти або якось вплинути на свідків - судді не побачили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація