Прикрий конфуз: З Полякової злетіла спідниця просто на сцені "Viva! Найкрасивіші-2018"

Прикрий конфуз: З Полякової злетіла спідниця просто на сцені "Viva! Найкрасивіші-2018"

Фото: прес-служба Олі Полякової

Артистка стала найкрасивішою жінкою України.

Минулої п'ятниці в столичному палаці "Україна" відбулася ювілейна премія "Viva! Найкрасивіші-2018".

Вдесяте український журнал про зірок нагородив артистів і діячів культури, чиї заслуги минулого року стали найбільш значущими.

За традицією четвертий раз поспіль ведучою урочистої церемонії нагородження стала Оля Полякова. Компанію по сцені артисці склав Олександр Скічко. Парі Полякова-Скічко випала почесна місія відкривати перше відділення святкового концерту. Після чого вечір продовжили вести Володимир Остапчук, Dzidzio і Наталія Холоденко.

Перша поява співачки перед публікою того вечора викликала небувалий ажіотаж серед присутніх – на червоній доріжці Полякова блищала в ультра-обтислій прозорій латексній сукні і волоссям кольору морської хвилі.

Фото: прес-служба Олі Полякової

Відкривати урочисту церемонію нагородження "Viva! Найкрасивіші-2018" Полякова вийшла в короні від Patoka Studio і золотій сукні ручної роботи авторства Анни Бублик. Всього за вечір артистка змінила три вбрання.

Фото: прес-служба Олі Полякової

Кульмінацією вечора став виступ Полякової з хітом "Бывший". Попри те, що в найбільш невідповідний момент сталася технічна заминка, Оля Полякова та Володимир Остапчук блискуче відіграли паузу.

Але на цьому сюрпризи на сцені не закінчилися. Не встигла співачка відіграти і півпісні, як Полякова встала з-за рояля і в неї злетіла спідниця – зі словами "Боженька не хоче, щоб я приховувала такі ноги" другу половину виступу Супербілявка відіграла в одному корсеті-боді.

Перемогу у десятій ювілейній премії "Viva! Найкрасивіші-2018" Оля Полякова присвятила своїй сім'ї:

"Я хочу подякувати своїм донькам, які сьогодні перебувають в цьому залі, Машечка, Алісочко, ви найгарніші дівчата на землі. І я хочу сказати дякую своєму чоловікові, для якого я кожен день найгарніша жінка", - прокоментувала Супербілявка.

Дочки Олі Полякової / Фото: прес-служба Олі Полякової

Оля Полякова та Олег Винник / Фото: прес-служба Олі Полякової

До речі, найгарнішим чоловіком за версією "Viva! Найкрасивіші-2018" став Олег Винник.

Повʼязані теми:

Наступна публікація