Принц Чарльз разом з онуком Луї з'явився на обкладинці відомого видання

Принц Чарльз разом з онуком Луї з'явився на обкладинці відомого видання

Фото: thetimes.co.uk

В Мережі з'явилися нові знімки королівської сім'ї, зроблені напередодні 70-річного ювілею принца Чарльза.

Після того, як Кенсінгтонський палац опублікував королівські сімейні світлини до ювілею принца Чарльза, видання The Sunday Times Magazine, з приводу цього, днями випустило спецвипуск, обкладинку якого прикрасили 70-річний принц Чарльз і його 6-місячний онук, принц Луї. 

У матеріал, присвячений принцу Уельському та його нещодавньому ювілею, увійшло кілька світлин, які раніше не публікувалися. Їхнім автором виступив все той же Кріс Джексон, який працює з королівською родиною останні 15 років.

На першому знімку, який був обраний головним в статті, принц Чарльз позує з маленьким Луї на руках в саду Кларенс-хауса, а другий належить до тієї серії фото, які вже були опубліковані, але він куди менш формальний - Луї на знімку з великим ентузіазмом схватив діда за ніс, чим розсмішив все сімейство.

Фото: thetimes.co.uk

"На зніманнях діти влаштували такий милий хаос, Чарльз дуже хороший дідусь. Джордж і Шарлотта постійно рвуться до нього на ручки, Луї він підкидав догори, чим приводив малюка в захват. У них чудові стосунки", - поділився враженнями від знімань фотограф Кріс Джексон. 

Фото: thetimes.co.uk

Нагадаємо, на честь 70-річчя принца Чарльза була влаштована закрита святкова вечірка, куди були запрошені тільки близьки родичі. Принци Гаррі та Вільям прибули до Букінгемського палацу за кермрм власних автівок у супрвроді дружин.

Повʼязані теми:

Наступна публікація