Принц Гаррі і Меган відмовилися від різдвяних канікул з Вільямом та Кейт

Принц Гаррі і Меган відмовилися від різдвяних канікул з Вільямом та Кейт

Фото: Reuters

Герцоги Сассекські планують провести канікули у резиденції королеви Єлизавети II.

Британський принц Гаррі і Меган Маркл, яка готується пройти перші пологи в стані трансу, відмовилися зупинятися під час традиційних різдвяних канікул у заміському будинку в графстві Норфолк, куди приїдуть принц Вільям і Кейт Міддлтон.

За даними джерела The Sun, герцоги Сассекські мають намір провести канікули у резиденції королеви Єлизавети II Сандрингем, що розташована всього за кілька кілометрів від будинку Вільяма і Кейт.

На думку королівського джерела, у Сандрингемі не "так багато місця, тому вибір Гаррі і Меган досить дивний". Інсайдер також припустив, що герцогам просто потрібен власний простір і вони воліють проводити час окремо від сім'ї старшого брата.

Інсайдери розповідають про сварку між королівськими парами

Минулого року на різдвяні свята Меган Маркл і принц Гаррі гостювали у Вільяма і Кейт Міддлтон і, за їхніми словами, "фантастично провели час".

Нагадаємо, що нещодавно у ЗМІ з'явилися чутки про погані взаємини в королівській родині. Так, інсайдери розповіли журналістам про сварку між принцами Гаррі і Вільямом через Меган. Герцогині Кембриджській також приписують сварку з герцогинею Сассекською.

Повʼязані теми:

Наступна публікація