Принц Гаррі образився на принца Вільяма через його сумніви щодо весілля з Меган Маркл - ЗМІ

Принц Гаррі образився на принца Вільяма через його сумніви щодо весілля з Меган Маркл - ЗМІ

Фото: Reuters

Герцог Сассекський доволі гостро сприйняв критику його вибору.

У західних таблоїдах, незважаючи на нещодавній офіційний коментар Букінгемського палацу щодо стосунків Кейт Міддлтон і Меган Маркл, продовжують з'являтися чутки про погані взаємини у королівській родині. Так, цього разу інсайдери розповіли журналістам про сварку між принцами Гаррі і Вільямом через Меган.

Мовляв, стосунки принца Гаррі з Меган розвивалися дуже швидко і принц Вільям висловив брату своє занепокоєння з цього приводу, пише Daily Mail.

"Герцог і герцогиня Кембриджські відчули, що стосунки Гаррі і Меган розвиваються занадто швидко. Вільям особливо сильно хвилювався і озвучив Гаррі свої тривожні думки", - розповів інсайдер.

Обидва принци стали особливо близькі після смерті своєї матері, принцеси Діани. Вільям завжди піклувався про свого молодшого брата. Однак сумніви щодо своєї обраниці принц Гаррі сприйняв доволі гостро й образився.

Фото: Reuters

У зв’язку з такими напруженими стосунками навіть повідомлялося про те, що герцоги Кембриджські і Сассекські навіть Різдво святкуватимуть окремо. Однак, згідно з останніми повідомленнями, родини все ж на знак солідарності проведуть свято разом із королевою у Норфолку.

Нагадаємо, що лавина чуток про погані стосунки між родинами почала набирати обертів після повідомлення про переїзд принца Гаррі і  Меган Маркл з Кенсінгтонського палацу, де вони живуть разом з іншими членами королівської родини, до заміського маєтка Фрогмор-хаус у Віндзорі. Офіційною версією переїзду є майбутнє поповнення у родині принца, у зв'язку з яким їм знадобиться більше простору. 

Разом з Меган і Гаррі до заміської резиденції також переїде жити і мама герцогині, 62-річна Дорія Рагланд, яка допомагатиме їй з новонародженим малюком. Там Дорії виділять окремий флігель, щоб вона почувалася максимально комфортно.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Сассекси йдуть з палацу
Наступна публікація