Принц Гаррі та Меган Маркл анонсували свій перший серіал для Netflix: деталі

Принц Гаррі та Меган Маркл анонсували свій перший серіал для Netflix: деталі

Фото: Associated Press

У центрі сюжету - життя діючих та колишніх військовослужбовців з інвалідністю.

Принц Гаррі та герцогиня Сассекська Меган Маркл анонсували перший проєкт своєї багатомільйонної угоди з відеосервісом Netflix - документальний серіал "Серце непереможених" (Heart of Invictus).

Про це повідомляє The Guardian.

Зазначається, що героями серіалу стануть діючі та колишні військовослужбовці з інвалідністю. Проєкт розповість про їхню підготовку до спортивного заходу "Ігри непереможених" (Invictus Games), який відбудеться в Гаазі в 2022 році. 

Принц буде виконавчим продюсером серіалу, тоді як виробництвом шоу займатиметься креативний відділ громадської організації Archewell у співпраці з Netflix. Над проєктом також працюватимуть режисер Орландо фон Айзіндель та продюсерка Джоанна Натасегара.

В інтерв'ю з Опрою Вінфрі принц Гаррі запевняв, що ніколи не планував створювати контент для потокових сервісів накшталт Netflix чи Spotify, однак його сім'ї не вистачало коштів після виходу з королівської родини. Втім, у Daily Telegraph заявляють, що пара вже у 2019 році обговорювала створення контенту для сервісу потокового відео Quibi.

Invictus Games або "Ігри непереможених" - це змагання для колишніх і чинних військових з інвалідністю, які принц Гаррі заснував у 2014 році. 

Як повідомлялося, багаторічна угода з Netflix допомогла подружжю принца Гаррі та Меган виплатити борг за ремонт британської резиденції і тепер вони нічого не винні британській казні.

Принц Гаррі та Меган Маркл підписали багаторічний контракт з Netflix

Принц Гаррі та Меган Маркл підписали багаторічний контракт з Netflix

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини королівських родин
Наступна публікація