Принц Гаррі та Меган Маркл покликали на своє весілля майже три тисячі звичайних людей

Принц Гаррі та Меган Маркл покликали на своє весілля майже три тисячі звичайних людей

Фото: Reuters

Запрошені отримають доступ на територію Віндзорського замку.

Принц Гаррі та його наречена Меган Маркл, які вже 19 травня зіграють весілля у Віндзорі, поділилися новими подробицями цієї радісної події.

Так, на офіційному сайті королівської родини з’явилося оголошення, у якому йдеться, що наречені запросили на своє свято 2640 звичайних людей, які не мають прямого стосунку до королівської родини. Їм Гаррі та Меган розіслали запрошення, яке надасть їм доступ на територію Віндзорського замку.

Віндзорський замок / Фото: Reuters

Запрошені отримають змогу на власні очі побачити прибуття каретної процесії нареченого і нареченої, їхнє вінчання і подальше відправлення до Лондона.

Віндзорський замок / Фото: Reuters

До складу запрошених увійшли 1200 видатних представників громадськості з усіх куточків Сполученого Королівства. 200 осіб з благодійних організацій і фондів, з якими коли-небудь працювали Гаррі і Меган і патроном яких є принц. 100 учнів з місцевих шкіл. 610 співробітників Віндзорського замку і 530 співробітників королівського палацу.

Віндзорський замок / Фото: Reuters

Нагадаємо, що принц Гаррі та Меган Маркл одружаться 19 травня у Віндзорському палаці. Закохані обміняються весільними обітницями у церкві святого Георгія. Весільна церемонія розпочнеться о 12 годині. Після цього новоспечене подружжя проїдеться на кареті вулицями Віндзора. Далі закохані повернуться до замку, де в одному з найгарніших його залів приєднаються до прийому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація