Принц Гаррі та Меган образили Елизавету ІІ "дивною" відмовкою - ЗМІ

Принц Гаррі та Меган образили Елизавету ІІ "дивною" відмовкою - ЗМІ

Фото: Associated Press

Королівське подружжя відмовилося їхати в замок королеви.

Королівське подружжя принц Гаррі та його дружина Меган, які днями зробили офіційну заяву щодо поїздки до Африки, образили своїм вчинком королеву Єлизавету ІІ.

Як пише The Sun, герцоги Сессекські відмовилися від запрошення королеви погостювати в шотландському замку Балморал.

Щорічно Єлизавета ІІ запрошує всю свою сім'ю в шотландський замок під час двомісячного відпочинку.

Однак принц Гаррі та Меган відмовилися їхати, констатувавши це тим, що їхній син Арчі ще занадто малий для подорожі до Шотландії.

Фото: Associated Press

Цей вчинок дещо здивував палац, оскільки раніше вік їхнього первістка не заважав королівському подружжю відпочивати на іспанському острові Ібіца. Вони також гостювали з дитиною в Елтона Джона, маєток якого розташований у Франції.

Як пояснив інсайдер виданню, причиною відмови від запрошення могло стати й те, що під час відпочинку у шотландському замку всі полюють, стріляють та ловлять рибу. Тому, можливо, саме це відштовхнуло Меган.

Варто відзначити, що і минулого року принц Гаррі та Меган відмовилися від подорожі до замку Балморал, оскільки тоді герцогиня перебувала на ранньому терміні вагітності.

Нагадаємо, нещодавно принц Гаррі вперше прокоментував скандал щодо використання приватних літаків його сім'єю. Герцог відповів на критику екологів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація